dinsdag 3 maart 2015

Marktplaats tuinhuisje te koop

Tuinkassen en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Uitgekeken op je oude bankstel? Op Marktplaats is hij zo verkocht. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.


Paar jaar geleden geverf geen lekkage of rot, in goede staat.

Dak bestaat uit bitumen dakshingles. Blokhutten van topkwaliteit : kom kijken bij nubuiten in hardinxveld-giessendam of bestel direct supervoordelig online ! Tuinhuisje of Blokhut Kopen ? Door het gebruik van zeer hoogwaardige houtsoorten, impregnatie . B, afmetingen 1x 1__cm__. Te koop tuinhuisje voor de handige doe het zelf man. Vind tuinhuis te koop op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Wordt voor je afgebroken ! Heeft alleen likje verf nodig! Zelf afhalen en demonteren. Laminaatvloer zit er ook bij. Vraagprijs 25- of een goed bod.


Met vloertegels en pannen. Of wil je ook in de winter lekker in de tuin maar toch binnen zitten? Het gebruiken van een tuinhuisje kan natuurlijk ook voor het opbergen van tuinspullen en andere spullen.


Vooral voor mensen met een eigen tuinkas, zal er veel aan de tuin gewerkt moeten worden, om alles. Alles voor de tuin te koop aangeboden en gevraagd op tweedehands. Metalen tuinhuis te koop wegens verhuis! Kweekkast inclusief 6watt lamp en afzuiging. Zeer nette kweekkasten 1. Schommelbank gevonden op Marktplaats.


Luxe Tuinset gevonden op Marktplaats. Strakke steigerhouten loungeset op Marktplaats. Mooi hardhouten ligbed op Marktplaats.

Zo is het bij ons altijd sale. You can find more images related with this image in this site. Deze site heb ik opgericht om spullen te verkopen en als je wat spullen zoekt.


U kunt hier van alles plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts