maandag 2 maart 2015

Tunnelkas buizen

Laagste prijsgarantie kweektenten 6X3M voor 21:besteld? Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Na het opmeten en markeren van de plek waar de tunnelkas komt te staan, bouw je het frame. Maak gebruik van rotbestendig hout voor de basis.


Je hebt hier vier grote planken voor nodig. Schroef het frame op zijn plaats.

Bevestig de basisbuizen. Onze 25mm tunnelkassen worden van 25mm dikke gegalvaniseerde buizen gemaakt. Deze buizen staan garant voor jaren lang plezier. Het frame wordt voorzien van een volledige grond ondersteuning. Dit betekent dat op de tunnelkas op elke plek de grond raakt, voor extra stevigheid.


Op deze manier is het vast zetten . Tunnelkas 6mx3mx2m Gegalvaniseerd 25mm buizen , tuinkas, kweektent. Specificaties Afmeting: (B)3m x (L)6m x(H)2m,Inclusief: ramen van muggengaas welke je kan afsluiten door middel van rolluikjes en een deuropening dankzij twee ritssluitingen, Kleur: groen zeil en een gegalvaniseerd frame,Ma. Groeitunnel 3xx cm.

Tunnelkas 3mx2mx2m Gegalvaniseerd mm buizen , tuinkas, kweektent -. Professionele tunnelkas van meter bree meter hoog,nieuw. Lengte is door uzelf te bepalen, bijv. De bogen zijn verzinkt ( gegalvaniseerd) en gemaakt uit West-Europees kwaliteitsstaal. De diameter van de boog is 60mm.


De boog wordt gefundeerd op stalen buis 60mm van . Tunnelkas zonde plastic is gescheurd dikke buizen met verankering schuifdeuren onderste latten zullen vervangen moeten worden. De tunnelkas is gemakkelijk en snel te bouwen. De ronde zijwanden maken de constructie voordelig en economisch erg gunstig.


Alle gewassen over de hele wereld worden onder de tunnelkassen van Rovero geteeld. Het beproefde Rovero-systeem van buizen , snelkoppelingen en . Een tunnelkas is een kas die je zelf kunt maken met behulp van pvc- buizen , hout en kasfolie. Het is een behoorlijk karwei en je bent niet binnen een paar uurtjes klaar, maar met een beetje handigheid en een goede dosis enthousiasme moet het lukken. Daar zijn we van overtuigd!


Een flinke tunnelkas voor de beginnende tuinder! Model: extra aangebrachte steunen voor meer stabiliteit. Stabiel frame gemaakt van gegalvaniseerd metalen buizen folie gemaakt van . Ook hier heb ik geen ervaring mee, maar het plan voor deze tunnel serre lijkt me goed voor de handige doe het zelver.


Zie ook kant en klare ontwerpen om een kas zelf te bouwen.

Maar er is nog een manier! Want je kunt ook gebruik maken van een tunnelkas. Kies daarbij zelf of je gaat voor een kant en klare of een zelfgemaakte tunnelkas. Het enige wat je voor een kant-en-klare tunnelkas nodig hebt, zijn een aantal PVC- buizen en een groot stuk geperforeerd plastic.


PE) UV-bestendig tunnelkas plastic (1x 20m) - kleine hoekijzers - uitlaatklemmen (- 38mm) - evt. Tunnelkas polyethyleen m². Ik heb er nooit echt aandac. Hoogte zodat u altijd rechtop kunt staan deuren met zware ritsen. Zeer stevig frame, poeder gelakte buizen , mm buisdikte, diameter mm 2micron versterkt polyethyleen folie.


Eenvoudig te ( ver-)plaatsen. Prijs inclusief levering aan huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts