woensdag 5 augustus 2015

Betonnen palen prijs

Pakket lopende meter houten tuinschermen met betonpalen en betonplaten. Andere afmetingen ook mogelijk. Koop of Verkoop betonpalen op Marktplaats. Wij bieden een uitgebreid kwalitatief assortiment professioneel afsluitingsmateriaal aan een correcte prijs.


Laat u liever uw afsluiting of schutting plaatsen dan helpen wij u daarbij graag verder.

Bij aankoop van betonpalen dient u vooral rekening te houden met de hoogte van uw afsluiting. Indien u uw afsluiting bv. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat u de beste aanbiedingen kunt vinden.


Zo is het bij ons altijd sale. Alles voor uw schutting: betonnen onderplaten, betonpalen , afdekkappen en afdekpetten. Goedkoop besteld bij onlinetuinhout. Veilig betalen met iDEAL.


Kies uit wit-grijs of antraciet met diamantkop, ook verkrijgbaar als sleufpaal met sponning.

Per betonpaal in wit grijs en antraciet geven wij bijbehorende tuinschermen aan. Met betonnen palen , 180x1schermen en bijbehorende betonnen onderplaten bouwt u een schutting van circa meter hoogte. Wij hebben de ideale betonpalen voor (hout) beton schuttingen.


Bekijk eens ons assortiment. Bereken direct de prijs van een complete schutting! Ruwe betonpalen zijn gemaakt van stampbeton, de gladde palen van het zogeheten lichtbeton.


Het verschil zit in de samenstelling van het. Stuur naar een vriend(in). Productprijs (incl. btw). Voeg toe aan winkelwagen . Betonpaal met gleuf van mm. Bestel eenvoudig online.


Scherpe prijzen, snel geleverd. Tussen deze betonnen palen worden dan tuinschermen uit hout geplaatst. Het grote voordeel van deze uitvoering is dat je kan genieten van de warme look van hout en de stevigheid van beton.


Door te kiezen voor betonnen palen en platen in de grond kan je de levensduur van het hout aanzienlijk verlengen. Doordat een betonplaat gemiddeld tot ongeveer centimeter onder de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts