maandag 3 augustus 2015

Knoest afferden

Knoest is Willy van Casteren en Angelique Zeelen. Sinds wij de boerderij met ruim hectare grond hebben betrokken is er veel veranderd. Waar eerst intensieve landbouw was, wordt nu gewerkt aan een kleinschalig . Als boomverzorger komt ik veel mooi hout tegen in tuinen, dit hout verzaag en droog ik.


Wij verzagen tot balk en plank maar.

Even stilstaan - Uitzending week - Duration: 4:21. Bij Knoest zijn tussen de . Net op de grens van landbouw en natuur. Wij zijn een gemengd bedrijf:. De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Natuurrijk groen houdt in dat we zo veel mogelijk met de n. De meest volledige site met ruim 66.


Rond onze boerderij, ligt een moestuin, boomgaar natuur, bos en veel ruimte.

Hier gaan we aan de slag met de seizoenen: zaaien, wieden, oogsten, koken en eten. Maar we gaan ook aan de slag met hout, vuur en je thuis voelen in de natuur. Het verzorgen van de kippen, geiten en de hond hoort er ook bij. Knoest werkt nu acht en een half jaar in afferden , Limburg.


Zie onze website Knoest. We hebben veel mogelijkheden op totaal hectare. Niet op een traditionele manier, maar iets sociaals tussen permacultuur, voedselbos en ambacht. We willen het project over de . Kom zondagochtend langs bij Knoest. We maken een wandeling over het terrein, we laten zien wat we daar doen en ontdekken van alles aan planten, sporen, vogels, enz.


Samen met Willy van Casteren eigenaar van Knoest. Natuurbeleving en passie voor groen delen. Mooi voor steekwerk, gutsen,. Kom langs op woensdag of zaterdagmiddag.


Workshop hout bewerken, gegidste natuurwandelingen, kinderfeestje, familiedag enz.

Zoek je: eerlijk hout voor meubels, kennis van natuur, leuke (kinder) activiteiten met natuurbeleving als uitgangspunt dan kun je terecht bij Knoest. Afferden , Hengeland 32. Willy, Angelique en hond Waldo zijn meer dan een houtwinkel, meer dan een ervaring in de natuur en je bent meer dan welkom! Zondag augustus, gaan leden bij Iedershuus op pad voor de jaarlijkse Doedag. We gaan met Angelique mee en zij vertelt onderweg het een en ander over de bomen en planten waar we langs komen.


Zo komen we op het Hengeland bij Knoest. Daar staat de koffie klaar. Maasduin WitgoedService. Milieupark Heukelom Vrijdag: 13.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts