woensdag 5 augustus 2015

Metalen trappen zelfbouwpakket

Ontwerp en monteer je eigen trap in 1-2-3. Zoek de trap die bij je interieur past met de kleur en de vorm die je verkiest. Meet de hoogte van het trappenhuis , van vloer tot vloer, en neem de afmetingen van het trapgat.


Makkelijk zelf te monteren trap , als zelfbouw pakket. Volbad verzinkt en gefabriceerd in nederland.

Gratis vrijblijvende offerte. We geven u graag advies om uw keuze makkelijker. U kan instructies vinden op de productpagina van de zelfbouwpakketten voor uw trap, maar ook een instructiefilmpje hier.


Een bordes voor uw metalen trap kunnen we ook voorzien, inclusief roosters, hoekprofielen, leuning voor het bordes en eventueel ondersteunende gegalvaniseerde palen met voetstuk. Wij leveren individueel vormgegeven trappen, rechtstreeks uit voorraad. Het doe het zelf bouwpakket voor een trap wordt zo snel bij u op locatie geleverd.


Dit tegen een aantrekkelijke prijs. In ons ruime assortiment zitten duurzame, moderne houten en metalen kwaliteitstrappen voor binnen en voor buiten.

TRAPPEN OP STOCK trappen in den (nieuwe trappen ) - trappen in bouwpakket - treden uitgefreesd - aanpasbaar in de hoogte - zelf te plaatsen rech… € 2900. De trappen in bouwpakket bieden je een goedkopere kwaliteitsoplossing. Sogem beschikt over eenvoudig monteerbare trappen. In deze video ziet u de montage van dergelijke bouwpakket trap.


Niet voldoende informatie gehad? Kom dan vrijblijvend langs in de toonzaal en vraag meer raad aan onze experten ter zake! Doe-het- zelf bouwpakket trappen online shop.


Beste kwaliteit doe het zelf trappen met jaar garantie. Geen verzendkosten, Snelle levering, Veilig betalen. Bij trappenbedrijf Maatkracht. Alle prijzen die u op deze pagina vindt zijn inclusief Btw. Neem vrijblijvend contact met ons op!


Inclusief BTW vanaf: € 1. Spira, trappen specialist. In onze fabriek te Vilvoorde,in het midden van België, produceren wij vele metalen trappen : Uitgebreid gamma voor binnen en buiten. Verschillende verkooppunten.

Plaatsing door onze ploeg of door uzelf. Jan Maarse handels onderneming verkoop trappen , traptreden, gegalvaniseerde roosters en traanplaaten. Landelijke trappen stralen authenticiteit uit.


Bekijk hier heel wat mooie voorbeelden van trappen in landelijke stijl. In deze realisatie past de stalen trap perfect in de landelijke stijl van de woning. Dan is de prijs natuurlijk heel wat lager. Kies je voor een zelfbouwpakket ? Woodtex verdeelt een uitgebreid assortiment van trappen : standaardtrappen in de vorm van een bouwpakket , maar ook trappen op maat. En In onze toonzaal staan de meeste modellen opgestel in den, beuk of eik, metaal of composiet, met een traditionele leuning, of een strakkere, hedendaagse.


Maak kennis met ons aanbod van moderne, tijdloze en klassieke trappen. We tonen je graag onze trappen op maat in diverse houtsoorten en metaal. Het bedrijf waar u terecht kunt met al uw klussen en trappen. Heeft u interresse in een trap , kijk dan gerust rond op deze website.


Ontdek ons assortiment Trappen. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Vuren Houten Trap Met Kwartslag. Beuken Trap Met Kwartslag.


Maar ook voor houten trappen op maat voor naar de verdieping of naar de zolderverdieping. Bouwpakkettrappen van hout en staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts