dinsdag 4 augustus 2015

Ronde voordeur jaren 30

Wilt u een persoonlijke afspraak? Jaren voordeuren in diverse modellen en uitvoeringen, allemaal met een authentieke uitstraling. Deurenspeciaalzaak heeft een grote collectie buitendeuren in jaren stijl. Deze pin is ontdekt door Kaatje le Poole.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Vind voordeur jaren op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vind jaren voordeur op Marktplaats. We bieden voordeuren aan uit de jaren dertig en nieuwer , maar ook antieke voordeuren hebben we voldoende op voorraad.


Abuitendeuren met enkel glas en ruitverdeling. Abuitendeur met enkel glas en ruitverdeling. Dan is een Bruynzeel voordeur een interessante optie. Deze deuren zijn naar eigen wens aan te passen. De meeste deuren - zoals de CanDo voordeuren - zijn voorgegrond zodat u de deur in iedere gewenste kleur kan aflakken.


Om al het werk uit handen te nemen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw voordeur op een professionele wijze afgehangen wordt. Bijbehorende scharnieren en deurbeslag kunnen wij u eveneens leveren en montage hiervan behoort uiteraard tot deze service. U bent ook van harte welkom in onze showroom voor advies.


In deze oude woning is een nieuwe hardhouten voordeur geplaatst, met halfronde bovenraam, in een jaren dertig stijl. AddThis Sharing Buttons. Voordeur op maat maken en plaatsen ( jaren ronde voordeur ). Type klus: Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Hierdoor valt de karakteristieke uitstraling van het huis deels weg. In deze periode zijn naast de oude voordeuren ook talloze andere authentieke elementen uit woningen verwijderd tijdens verbouwingen en renovaties. De jaren kenmerkten zich door een charmante bouwstijl met karakteristieke sfeervolle kenmerken.


Bij deze bouwstijl, ook wel Amsterdamse School genoemd , werden forse houten kozijnen gecombineerd met fraaie raamwerken met glas-in -lood. Onze collectie jaren deuren sluit hier naadloos op aan. Spreekt de jaren buitendeur u ook aan?


Neem dan een kijkje in ons totale assortiment Skantrae Entrance 7buitendeuren waar u veel verschillende jaren designs tegenkomt. Maak met het prachtige deurbeslag van een Skantrae deur, echt uw deur. Dit deurbeslag is voorzien van een titanium coating, zodat u . Ontbrekend: ronde voordeur jaren rond.


Denna pin hittades av Jeroen Bosch. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Alsof het een regenboog is: glas-in-lood in een halfronde boog rondom de voordeur van deze jaren woning in Haarlem.


Rondom, Stained Glass, Stained Glass Windows, Stained Glass Panels, Leaded Glass. Schitterend herenhuis, gelegen in een prachtige straat aan de rand van de binnenstad. De woning is gedateerd maar in een goede staat. Een unieke kans om op deze prachtige ple.


Styling van de jaren hal: Een ronde voordeur , een wit gelakte trap en een vloer van granito of terrazzo, bij voorkeur met een donkere rand of bies. Op het voorbeeld op deze foto is zelfs het huisnummer uitgevoerd in een typische jaren stijl. Nostalgie met warme houttinten.


Ons jaren deurbeslag is stijlvol afgewerkt met houten middenstuk in ronde vorm. Onmisbaar beslag voor een jaren sfeer! Advies Brochure Verkoop .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts