maandag 5 februari 2018

Houten binnentrappen

Een houten trap is waar u naar zoekt? Dan bent u bij AA Trappen aan het juist adres. Laat u door ons adviseren? Op zoek naar een houten trap ? Hier ziet u slechts enkele voorbeelden van de houtsoorten die wij in het assortiment hebben.


De prijzen zijn vanaf € 47- exclusief BTW.

Deze prijs is voor een . Wij beschikken over veel kennis en vaardigheden voor het maken van een goede trap. En voor het maken hiervan kunnen wij met alle verschillende houtsoorten overweg. Dus of het nu het ontwerpen is van een nieuwe houten trap , een tweede aansluitende trap in dezelfde stijl of een renovatie van een onderdeel van een . Vergeleken met andere aanbieders levert houtentrappen. Ons streven is dan ook de prijs voor iedereen zo laag mogelijk te houden. Koop of Verkoop houten trap op Marktplaats.


Vind hier inspiratie en voorbeelden van houten trappen en ontdek ons prijs advies en belangrijke aandachtspunten.

Assortiment houten trappen en onderdelen. Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment houten trappen in diverse materiaal- en stijlcombinaties. Voor elk type trap in elk gewenste houtsoort.


Voor zelfplaatsen of volledig gemonteerd. New Signature maakt trappen in hout. Volledig volgens wens en op maat. U kan kiezen uit een ruime keuze houtsoorten, vormen en stijlen. Van landelijk, modern tot uitgepuurd design.


Op maat van uw interieur. Een traptrede is het deel van de trap waar men de voet op zet bij het traplopen. Een steek is een ononderbroken opeenvolging van ten minste drie treden bij een rechte trap. De weltree is de bovenste trede van een houten trap , die bij een rechte steektrap meestal half zo breed is als de overige treden.


Een trap is een bouwelement voor vertikale verplaat- sing dat de gebruikers de mogelijkheid biedt zich op een veilige manier te voet van verdieping tot verdie- ping te verplaatsen. Daartoe moet een trap gemakkelijk beloopbaar, voldoende stevig en gemakkelijk te onderhouden zijn, zodat een ekonomisch aanvaardbare. Veilig, gemakkelijk beloopbaar en stevig: dat zijn de minimumeisen voor een trap. Eisen die hout probleemloos inlost.


Bovendien is hout een duurzaam materiaal dat u heel wat wooncomfort oplevert.

Zo voelt het in huis altijd warm aan. En omdat hout geen statische elektriciteit oplaadt, vangen houten trappen ook veel . Genico biedt een ruim aanbod aan moderne trappen en design trappen : zowel rechte trappen als bloktrappen en zwevende trappen. Als het over trappen gaat, is hout nog steeds de ultieme klassieker. Wij bieden een gamma aan kwalitatieve houtsoorten zoals massieve eik, wengé, notelaar en teak die in elk type interieur tot hun recht komen.


Wij staan voor het op maat maken van de traditionele houten trap , die je bijna in elke woning tegenkomt. De trappen die wij leveren worden op maat gemaakt. Met of zonder hekjes en leuningen.


Ze kunnen zowel in open als dichte uitvoering worden geleverd. Houten trappen Qualitrap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts