woensdag 7 februari 2018

Houten glijbaan maken

Goeie herinneringen aan glijbanen ? Haal ze terug voor je kinderen en ga voor een houten glijbaan ! Een glijbaan plus klimmuur. Niets is zo leuk als klimmen, klauteren en glijden. De zandbak en het speelhuis zijn heel design verantwoord gemaakt door opa van hout.

Alleen heeft de glijbaan maar liefst DRIE kleuren. Ik wil een steigerhoutenbed maken voor mijn zoon, met een glijbaan , maar eh welk materiaal kan ik dan evt gebruiken voor het glijgedeelte van het bed ? Ik hoor graag van Jullie Mvg Richard . Let op dit is alleen de montage kit, dus zonder hout en glijbaan. Dit speeltoestel Jungle Gym House heeft de afmeting van 6x 4x 3cm. En de uitgang is veel leuker!


Inclusief easy-grip metalen, laddersporten, handgrepen, Bumper pad , afwerkdoppen en grondankers.

Hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor . Wij geven alvast een idee over hoe je zelf een schuifaf kan maken , met een platform o. Tip: neem de glijbaan dubbel zo lang als de hoogte van het platform. Natuurlijk heb ik dat ook geprobeerd op de speelplank. Daar is hij echter te glad voor. De bogen glijden zelf ook weer naar beneden. Waarom zou je naar een speelparadijs gaan als je van je huis ook een speeltuin kunt maken ? Tja, voor onderstaande ideeën heb je veelal wel.


Misschien ben je een beetje duizelig na deze glijbaan. Vergeet niet het te hout te behandelen tegen insecten en andere indringers . Het huisje staat er al even, Wolf kreeg het toen hij twee jaar werd. De uitnodiging voor zijn feestje destijds hangt op de deur van het huisje. Het speelhuisje is oorspronkelijk een simpel bouwpakket . Maak een decoratief speelhuisje voor de kinderen. Wij hebben een groot assortiment aan kwalitatief hoogstaande producten.


U kunt bij ons terecht voor speeltoestellen, speelhuisjes, overkappingen, tuinhout en meer.

Vele aanbiedingen bij bol. Houten Glijbanen koop je eenvoudig online bij bol. Deze versie van de klassieke speeltoren met een modern ontworpen dak past bijzonder goed bij gezinnen met een eigentijdse smaak en tuinontwerp.


Alle vriendjes en vriendinnetjes zijn uitgenodigd voor een theekransje of om koekjes te komen bakken in de zandbak. Dit houten kinderhuisje is inclusief easy-grip metalen . Speelhuisje hout met ladder, glijbaan en schommels. De set bestaat uit een houten frame, een glijbaan , schommels, een stuur en mogelijkheden om te klimmen en klauteren. Houten speeltoestel Noortje blauw, leuk rondhout speeltoestel met veel opties! Compleet speeltoestel om te klimmen,.


Bij dit leuke houten speeltoestel worden schommelzitjes, een slingertouw en een blauwe 3m glijbaan. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Houten glijbaan voor binnen hij is ongeveer 1mhoog ,44cm breed en ong.


Kinderen maken er geen gebruik meer van, mooie glijbaan voor spannende avonturen. Bevestiging is met schroeven, zit een kleinscheurtje. Hout is een onderhoudsgevoelig materiaal en weinig vandalisme bestendig.


Hout is door de natuurlijke uitstraling en brede toepasbaarheid bij het samenstellen van toestellen nog steeds een populair materiaal. Kleine plekjes kunt u bijwerken met schuren, schoon en vetvrij maken en lak of beits aan te brengen. Om uw speeltoestel compleet te maken , levert Nobelhout een breed assortiment aan accessoires en aanbouwelementen voor speeltoestellen. Of het nu om een schommel, klimwand of glijbaan gaat, Nobelhout tuinhout heeft het!


Alle speeltoestellen voldoen aan de CE-norm en zijn geschikt voor particulier gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts