zondag 4 februari 2018

Wandplank met schors

De wandplank heeft geen zichtbare dragers, maar een onzichtbare draagsteun die eenvoudig aan de muur te bevestigen is. De zwevende wandplanken zijn . Het Duraline paneel mm eikenfineer met schors 80x23. Deze plank heeft een natuurlijke uitstraling door de afwerking met schors.


Het paneel met plankdragers aan de wand monteren? Kijk ook eens bij ons assortiment .

Dit unieke product is gemaakt van eiken fineer met een rand van boomschors. Plaats je favoriete items op deze robuste plank. Blinde wandplank , zwevend op te hangen in diverse Europese houtsoorten zoals Jeneverbes, Boomhazelaar, Europees Eiken, Essen en Iepen.


Deze pin is ontdekt door Karin Freriksen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. This Pin was discovered by ⒺⓁⒺⓄⓃⓄⓇⒶ. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Op zoek naar wandplanken?

Bij Praxis vind je de juiste wandpank die past bij je interieur. Bestel de wandplank eenvoudig online via onze website. Wandplank , montage op dragers. Op de afbeelding zie je een massief eiken plank van mm dikte met een schorsran afgewerkt met olie.


Deze planken worden geleverd zonder beslag, je moet dus zelf voor plankendragers zorgen. We kunnen ze voor je maken in verschillende afmetingen, diktes, houtsoorten etc. Geachte bezoeker, Wilt u ook de natuur weer in huis halen dat is heel goed mogelijk.


Met stoere robuuste boomstamplanken en bladen met en zonder burls. En het aller mooiste is bij de houtatelier is dat u de plank of blad uit mag zoeken op tekening en uitstraling. We hebben regelmatig nieuwe voorraad grote . Van deze natuurlijke ruw houten planken met schors maakt u een lage erfafscheiding, gesloten tuinwand of een horizontale schutting. Deze houten boomschorsplanken, ook wel schors planken of schaaldelen genoem hebben wij in diverse diktes en breedtes. Wij bezorgen deze houten boomstamvormige planken met . Een lichtgrijze nis in jouw woonkamer?


Zet er houten wandplanken tussen en maak er een vitrinekast van. Etaleer jouw mooiste vazen, schalen en flessen. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.

HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Nu we ons eigen huis verder kunnen inrichten met leuke details was het eindelijk tijd om mijn ideeën uit te voeren. Vandaag laat ik je zien hoe je dit . Robuust massief eiken geschaafd zonder schors.


Deze zwevende wandplank van Duraline heeft een robuuste look en lijkt rechtstreeks uit het bos in je interieur terecht gekomen te zijn. Creëert sfeer en warmte door de naturele uitstraling van de plank uitgevoerd in eikfineer en afgewerkt met schors. Fatboy The Original Fatboy molecube set smoke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts