donderdag 21 juni 2018

Kopshout snijplank

De snijplank is gemaakt van de beste kwaliteit kopsbeukenhout, een mooi en natuurlijk materiaal dat zowel in de moderne als klassieke keuken past. Gemaakt van beukenhout, kopshout verlijmt. Een snijplank van kopshout is een snijplank waarvan de houtrichting haaks staat ten opzichte van de snijrichting van uw mes.


De meeste professionele koks gebruiken houten snijplanken van kopshout. Daar zijn verschillende reden voor: Het eind oppervlak van het hout is steviger en slijtvaster.

Hoi,ik zou graag een snijplank maken met kops hout , van een eerder zachte houtsoort. Dit omdat hardhout niet zo gezond is voor je messen. Kops hout is mooi en meer bestendig. Ik post even de procedure die ik vind op het internet. Ik vraag me gewoon af: moet ik na het . Het mes zal de vezels niet doorsnijden, maar de snede zal juist tussen de vezels doorglijden.


Vergelijk het met een tandenborstel. Als je het mes langs de zijkant over de borstel trekt zal, zeker bij een goed scherp mes, binnen een .

De webwinkele voor ambachtelijk gemaakte snijplanken en andere houten keukenaccessoires. Onze snijplanken , geboren uit passie voor koken en werken met hout,. Een tijdje geleden schreven we op Culy.


Inmiddels hebben wij in Nederland een heel goed bedrijf gevonden die dit voor je kan maken: Roebuust. Sinds kort zijn de planken op aanvraag in groot formaat te bestellen. Het voordeel van kopshout is dat in tegenstelling tot langshout, kopshout veel beter bestand is tegen vocht dan langshout. Daarnaast droogt het vocht sneller. Kopshout Een echte kookliefhebber . Uiteraard is de Kookpunt snijplank kopshout niet geschikt voor de vaatwasser en reinig je de . Snijplank maken (ontwerp door Bas Berrevoets)?


Het is te gebruiken voor het meest uiteenlopende snij- en hakwerk. Dit butler hakblok is gemaakt van kops beukenhout. Dit hakblok van kopshout ligt al een tijdje ongebruikt in de kast liggen. Het blok is gebruikt en ziet er nog fraai uit. Vandaar dat ik er via deze weg iemand anders een plezier mee hoop te kunnen.


Zware kopshouten snijplank met roestvrij stalen beugel.

De plank wordt geleverd in een geschenkdoos. Deze plank is prettig zwaar, waardoor hij goed op het aanrecht blijft liggen: handig bij bv. Fraaie kopshouten snijplank met roestvrij stalen beugel, Diamant Sabatier. Geachte Heer, Hartelijk dank voor de supersnelle service.


Afmeting 4x 3x mm. Geen enkel bedrijf doet het sneller. Vierkante snijplank in kopshout. Deze snijplank is samengesteld uit een beukenhouten center en een buitenrand van padouk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts