woensdag 21 december 2016

Pitch pine vloer

Anresto, Leuken te Lommel (BE): levert ook de onderhoudsproducten voor antieke houten vloeren. Pitch - Pine hout - wisseldende breedtes. Honingkleur geboend afgewerkt.


Planken vloeren , stroken parket, bourgondische tegelvloeren, natuursteen vloeren. Amerikaans grenen in de handel pitch pine genoem kwam vroeger uit het zuiden van de Verenigde Staten en had overeenkomstige eigenschappen als het hier beschreven pitch pine uit Midden-Amerika.

Pitch pine houten vloeren hebben een duidelijke vlamtekening. De houtsoort is sterk en harsrijk. Bouwhout binnen- en buitenwerk: vloeren , trappenhuizen, ramen kozijnen, deuren, betimmeringen. Wij van Kwaliteitparket hebben voor u de meest populaire Pitchpine parketvloeren op een rijtje gezet.


Deze Pitchpine vloeren worden volledig op maat gemaakt in het dessin dat u wenst. De vloeren worden standaard geassembleerd aangeleverd verlijmd op glasvezelnet. De montage op een netje garandeert een . Wij vervaardigen plankenvloeren in zowel nieuw als oud hout zoals eik, pitch - pine , olm, teak en exotische houtsoorten.

Corvelyn NV beschikt momenteel over de grootste voorraad antiek hout in Europa. Een bezoek aan onze depots en ateliers zal u overtuigen van de professionele aanpak van ons bedrijf. Voorbeelden hiervan zijn vloerdelen in Eiken of Pitch Pine. Velling: een velling is een kleine afschuining aan de lange kant van de vloerdeel zodat er een V vorm ontstaat als de houten vloeren zijn gelegd.


De velling wordt aan de delen gemaakt om optisch een kleine groef te creëren zodat al de vloerdelen. Hier vind U een deel van de collectie lichte houten parket vloeren. In een premier, 1-bis, rustiek A of Rustiek B kwaliteit. Lengtes : 2x 6 2x 8 2x 10m.


En wat rest stukjes variëren van tot 10cm. Naaldhoutloog wordt binnenshuis gebruikt als voorbehandeling voor onbehandeld of pas geschuurd naaldhout (vuren, grenen en pitch pine ), zoals vloeren , trappen, meubelen en wanden. De loogbehandeling voorkomt dat het hout gaat vergelen. Let op: dit product mag niet toepassen op harde houtsoorten.


Eiken wagondelen vloerplanken tafelbladen vloerdelen vloeren. Meestgekozen zijn planken met variabele lengte tussen en 3m, maar er kan ook geopteerd worden voor een kamerbrede plankenvloer. Deze worden gelijmd en onzichtbaar genageld op de ondervloer.


Soms zijn de gaten niet goed zichtbaar. Grenen is zeker bij een houthandelaar beschikbaar.

Maar de oude parketten zijn dikwijls in pitch pine uitgevoerd. Normaal gezien is een southern yellow pine (afkomstig uit VS) de algemene naam van Pitch . Alle typen vloeren kunnen worden behandeld zodat de door uw gewenste kleur ontstaat. Deze en nog meer soorten zijn uiteraard allemaal in onze . Houdt vergeling door zonlicht tegen. Voor nieuw of geschuurd naaldhout (vuren, grenen en pitch pine ), niet voor harde houtsoorten. Geeft een “ antieke” uitstraling.


Zachthoutloog voor Houten Vloeren. De hardheid van het hout is van belang bij de keuze van een geschikte parketvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts