donderdag 14 juni 2018

Tengels geimpregneerd

Vuren panlat geschaafd geïmpregneerd 24x3 Hout, vurenhout, constructiehout, latten- tengels , geimpregneerd , binnen, 2 37. Koop goedkoop online: de Tengel lat 1x3. Koop deze of andere tuinhout geimpregneerd aanbiedingen goedkoop bij Houtindetuin B. Ze worden voornamelijk gebruikt als regelwerk of lat bij timmerwerkzaamheden.


Meubels van geïmpregneerd hout.

Geimpregneerd tuinhout is goed beschermd tegen weersinvloeden, schimmels en insecten. Dit zal onder invloed van licht in de loop van de tijd vergrijzen. Dit vergrijzen heeft echter geen nadelige invloed op de duurzaamheid. Ook leveren wij Vuren SLS, tengels , panlatten en geïmpregneerd.


Al het vurenhout is van hoge kwaliteit en de vurenhout balken zijn recht (aannemer kwaliteit)! De maatvoering van geschaafd vurenhout is minus ca. Deze lattenconstructie wordt opgebouwd uit panlatten, die op verticale tengels worden aangebracht.


Zo bieden wij onder andere geïmpregneerde daklatten aan, die extra goed bestand zijn tegen de invloeden van weer en wind.

Een tengel is een lat die gebruikt wordt onder panlatten. Vuren geschaafd bouwhout, is hout wat gebruikt wordt voor constructieve doeleinden. Door de combinatie van een laag gewicht,.


Bent u op zoek naar panlatten of tengels van vurenhout? De latten zijn vierzijdig geëgaliseerd. Dat houdt in dat het oppervlak doorgaans iets minder glad is dan bij geschaafd vuren. Tevens zijn de platten gekantrecht, wat . Meter € per meter… € 25.


Onvoorstelbaar scherpe prijzen! Hier een greep uit het assortiment: rabat geimpregneerd ( fijnbezaagd). Wij hebben deze gebruikt als panlatten i. Dakpanplaten Per mLet Op: Alleen I. Hout leveren wij in alle soorten.


Hieronder vindt u een overzicht van alle soorten tuin-en timmerhout die u bij Houthandel Van der Heijden kunt kopen. Variërend van vurenhout tot en met hardhout: onbehandeld Vuren, geïmpregneerd Vuren, Douglas, Eiken en Western Red Cedar. En wenst u een andere hardhoutsoort, informeer hier dan gerust naar bij .

De hier vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Geïmpregneerde ongeschaafde planken. Panlatten in de afmeting 22x48mm. Er zijn diverse afmetingen panlatten verkrijgbaar.


Vuren panlatten worden vastgezet aan tengels die aan het dakbeschot bevestigd zijn. Een panlat is een horizontale lat die dakpannen draagt. Deze houten tengellatten zijn ideaal voor het maken van een ventilerend dak.


Maak deze dan vast op uw plaatmateriaal of vellingdelen. Bevestig hierop uw panlatten. Voor buitenplaatsing is ruw vurenhout (mits behandeld!) erg populair. Voorbeelden van populaire ruwe vuren houtproducten zijn uiteraard de ruwe vuren (steiger) planken, maar ook de zwart geïmpregneerde Zweedse rabatdelen . Afwijkende of langere maten is ook mogelijk.


Prijslijst planken en balken. Ronde paal cilindrisch gefreesd zijde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts