vrijdag 17 november 2017

Stratego junior spelregels

Stratego Junior bestaat uit twee verschillende spellen. De spelregels komen dichter in de buurt van . Een Junior uitvoering voor dit succesvolle spel: het ontwerp maakt het spel aantrekkelijk voor jongens. Spelregels downloaden ( Junior ). Elke speler krijgt speelstukken, welke op het speelbord geplaatst moeten worden.

De regels blijven hetzelfde: de ridder. En zoals het hoort komt er dan ook een kinderversie op de markt zodat jonge spelers al snel voor het spel . Het ontwerp, met prinsessen, dwergen, draken en tovenaars, maakt het spel aantrekkelijk voor jongens én voor meisjes. De basisregels blijven hetzelfde: de ridder en de prinses strijden hand in hand om de . Val aan en verover de vlag!


Ben jij klaar voor het gevecht? Het spel is uitgevoerd met magnetische pio.

Order your game of Stratego! Are you ready for this classic strategy game? Het bekijken en downloaden van deze Bordspel handleiding is geheel gratis. Bescherm echter ook je eigen vlag! Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht.


Zo goed als nieuw Ophalen of . Bekijk alle advertenties Wat is dit? Ik heb eerst vastgelegd wat het wezenlijke van Stratego is: dat je de rang van de stukken van de tegenstander niet ziet en dat je zijn vlag moet veroveren. Spanning en verrassing zijn belangrijke elementen van het spel.


Helemaal compleet, inclusief spelregels. Het klassieke spel voor de allerjongsten! Met speciale regels op hun eigen ontwikkelingsniveau. Dat doe je met behulp van een ridder, een prinses, een tovenaar en hun vrienden.


Maar pas op voor de draken en vooral de roofridder is . Lees de speluitleg en spelregels goed door.

Er staat een groot speelbord op tafel. Op dat bord staan pionnetjes met figuren erop. Lars weet niet welk spel het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts