donderdag 1 februari 2018

Olifant muurdecoratie

Alle 3D dierenhoofden en de F-straaljager van de KieBoo collectie hebben een handig ophangmechanisme aan de achterzijde waardoor ze zeer eenvoudig en door iedereen zijn op te hangen aan wand of muur. De baby- of kinderkamer wordt prachtig af gestyled met deze eyecatcher aan de wand. Helemaal met de hand vervaardigde metalen muurdecoratie , met kader, model met olifanten. Een prachtige aanwinst voor uw huis of buiten onder een veranda.


Aangezien het met de hand geschilderd is, is elk exemplaar uniek, en kan de vorm of kleur enigzins afwijken van de foto. Wij hebben nagenoeg de gehele .

Als één van de meest geliefde zoogdiersoorten, doet de olifant het goed op een muurdecoratie. Onze collectie zit dan ook vol met close ups van dit prachtige dier. Op andere werken zie je de olifant in zijn natuurlijke leefomgeving of in contact met soortgenoten.


Stuk voor stuk mooie werken waarmee je een stukje van het . Deze fantasie prikkelende muurdecoratie collectie bestaat uit verschillende soorten 3D dierenhoofden en een stoere F-straaljager. Al deze items zijn afkomstig uit het thema KieBoo van DutchSenses. Wanddecoratie Olifant Wanddecoratie Olifant.


Deze olifant is een uniek product.

Wanneer je er meerdere bestelt kunnen deze altijd van elkaar verschillen. Dit product kan helaas momenteel niet per post worden verstuurd. De wanddecoratie met zachte vulling heeft een verharde rug en is met een ophanglusje makkelijk aan de muur te bevestigen. Deze decoratie is een echte eye-catcher en prachtig voor de kleine dierenliefhebber!


EN-NORMATERIAAL : Vilt ONDERHOUD : Reinig . Voor de echte dierenliefhebbers is een olifant op canvas de perfecte muurdecoratie. Een olifant op canvas is leuk voor in de woonkamer of slaapkamer, maar staat natuurlijk ook mooi in de babykamer of kinderkamer. Een foto print van een olifant die als vader zijn kleine dochtertje bij zonsondergang op een steppe probeert vooruit te branden, of van een troep olifanten die door de Afrikaanse natuur lopen bij een strakblauwe lucht.


Deze muurdecoraties zijn allemaal te bestellen bij FotoCadeau. Maak daarom vandaag nog je eigen olifant. Het behangfiguur olifant uit het circus is handgemaakt van verschillende soorten behang en uitstekend geschikt als muurdecoratie voor babykamer of kinderkamer. Tover de kamer om tot een gezellige beestenboel met deze olifant Dierenkop van Riverdale. Geef George de Olifant een plekje aan de muur in de kinderkamer om voor een vrolijke finishing touch te zorgen.


Deze zachte pluche olifant wordt ongetwijfeld de beste vriend van de kids! Koop Childhome - Vilten muurdecoratie olifant online bij Aprilvisje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts