donderdag 4 juni 2015

Appartement te huur koksijde zeedijk particulier

Dit appartement is gelegen in een residentiamp;euml;le wijk op een steenworp van. Indeling: inkom, living met terras. Zonnig en ruim vakantieappartement (90m2) voor pers.


Koksijde Oostduinkerke . Middelkerke (Paul de Smet de Naeyerstraat - naast toerismebureau) met s… € 1500.

Alle zoekertjes in verhuur vind je op Immoweb. Halte Ster der zee aan hotel Soll Cress Het ligt helemaal in de duinen achter de zeedijk , in de Prof Blanchardlaan 1 . IDESBALD - zeedijk : Mooi ingerichte moderne studio met slaaphoek, centraal op de zeedijk. Appartement met slaapkamers op verdieping 2. Bewoonbare oppervlakte: m². Gemeubeld 2- slaapkamer hoekappartement te huur op jaarbasis.


Het appartement is rustig gelegen op . Meer dan 2vakantiehuizen en appartementen rechtstreeks van eigenaar.

Vakantiehuizen aan de Belgische Kust en Ardennen, Frankrijk, Spanje. Contacteer ons en maak een afspraak om uw toekomstig stekje aan de kust te . Vastgoed kopen of huren in Oostduinkerke, wonen bij zee, stran dijk, duinen. Weekverhuur, maandverhuur. Een villa in de duinen, een appartement met zicht op zee, uw woonwens en huurwens staat vast in ons overzicht vastgoed te koop of te huur. Deze villa is zeer rustig gelegen en heeft een groot afgesloten tuin.


Mogelijkheid tot Wi- Fi mits toeslag. Boek deze villa voor een onvergetelijke vakantie aan zee! Wenst u met uw gezin even uit te waaien aan de kust? Zoekt u een studio, familieappartement of een grote villa voor groepen of familiereünies te huur ? U kunt hiervoor bij ons terecht.


Kom gerust eens langs en . Onze vastgoedservice biedt u namelijk hoogwaardig afgewerkte appartementen met een zeer stijlvolle inrichting op een loopafstand van het strand. Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen. Voel je overal ter wereld thuis met Airbnb.


Moderne studio-Frontaal zeezicht-Rustg gelegen.

U wil een appartement kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts