maandag 8 juni 2015

Compostzeef prijs

Met de elektrische roterende compostzeef van Westfalia zeef je met gemak enorme hoeveelheden compost, grond en zand. De meegeleverde zeef heeft een maaswijdte van mm reduceert tot mm. Heeft een gewicht van slechts kg.


Preview, Productnaam, Prijs , Aantal, Bestellen . Compostzeef 1x cm.

Handige zeef om compost of grond uit te zeven. Je kan de zeef in de tuin plaatsen of rechtstreeks op een kruiwagen. Naargelang de toepassing moet je de compost soms zeven. L x B)Materiaal: verzinkt staalGebruikstips: Gebruik deze ze.


Koop uw `Grondzeef - G55` Zaai - Kweek hulpmiddelen - Kweekproducten Binnenshuis online bij Tuinzaden. Diepe en stevige kunststoffen groene bak met een ingesmolten gazen plaat van gegalvanis. Zo worden grove, niet verteerde elementen, stenen,. Het ruwe onverteerde materiaal kan terug op de .

Praktische en zeer handige diepe zeef compleet geleverd met twee verwisselbare netten. Zeef met verwisselbare netten. Prijs : € (BTW incl.) Product tijdelijk uitverkocht.


Nergens te koop in de handel, maar ik kan er eentje voor u. Ideaal om stenen en grond uit elkaar te halen. Ook geschikt voor compost te zeven of andere materialen. Kan geladen wor… Prijs o. De trommel draait omwentelingen per minuut en heeft een diameter van 40cm bij een lengte van 90cm.


De roterende compostzeef RS-4of rolzeef wordt moeiteloos electrisch aangedreven door een zuinige en geluidsarme 230Volt - 360Watt motor. Te gebruiken met gewoon stopkontakt en verlengdraad. Trommelzeef met als basis een betonmolen.


Deze kan gebruikt worden voor het zeven van compost , dakgrind , vijvergrind , teelaarde , grind van… € 3000. Bijzondere kenmerken: Geschikt voor een groot aantal materialen Afmetingen rolzeef: Ø 4mm, lengte 8mm. Wil je er een bestellen?


Voorraad : Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Het machinepark van onze verhuurvloot kenmerkt zich door de jonge leeftijden van de machines.

Na overeenkomst prepareren wij de zeef zodat u in het werk direct kunt aanvangen met zeven van de producten. Na de instructie door onze servicemonteurs, bent u in staat de machine goed te bedienen en te onderhouden. Er circuleren meerdere zeven op het forum maar er kan er altijd nog wel eentje bij.


D Alleen vind ik ze allemaal zo klein (de mijne inclusief)! Voor volgend jaar ga ik gewoon een manshoge zeef maken, kan ik de compost (of de aarde) gewoon in een zwiep tegen die zeef aan gooien zonder bang te hoeven .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts