vrijdag 5 juni 2015

Fins vuren underlayment 18mm

Afmeting: 18mm 244x122cm en 244x61cm. Voor 12:besteld = morgen bezorgd. De platen worden veelal gebruikt voor daken en vloeren. Constructieve plaat voor binnentoepassing als verdiepingsvloeren.


Ga dus snel voor underlayment naar houthandelonline!

De meest toegepaste dikte in Nederland is mm. Het verschil dat hiermee ontstaat is dat sommige underlayment platen niet of minder geschikt zijn voor blijvend zichtwerk. Toegepast als vloerplaat is het materiaal sneller te leggen en daardoor goedkoper.


Bovendien vormt het een goede basis voor de definitieve vloerbedekking. Prijs vanaf: € 3 incl. Btw (€ excl. Btw) product : osb plaatmateriaal tg dikte mm , afmeting ca.


Deze underlayment platen zijn laags.

De plaat is licht van gewicht en erg makkelijk in gebruik. Uiteraard worden er ook goedkopere platen aangeboden. Met die goedkopere platen riskeert u echter wel dat platen na loop van tijd . Product type, Plaatmateriaal multiplex.


Randafwerking, Tong en groef 2. Oppervlakte afwerking, Geen ( onbehandeld). Verschillende maten, dikte mm. Met name voor de (pre)fabricage van dak- en andere bouwelementen in de houtskeletbouw is het bijzonder geschikt. Voorzijde geschuurd en gepropt, achterzijde geschuurd.


Open gebreken toegestaan. Eventueel voorzien van messing en groef (MG) aan de. BTW € 1prijs per m2. Fins vuren plaat 9mm afm.


Het wordt voornamelijk toegepast in de houtskeletbouw, het omtimmeren van kolommen of het maken van boekenkasten of magazijnstellingen. De mm plaat is tevens beschikbaar met .

Daarnaast is de plaat licht van gewicht. Pellos constructieplaten. Door de afwerkingslaag is het mogelijk de plaat voor zowel . Deze kwaliteitsplaat is op technisch hoogwaardige wijze geproduceerd. De stabiliteit is groot en de platen zijn vlak. Kwaliteit II : aan de voorzijde gesloten dekfineer.


III: aan de achterzijde zijn . Geschikt voor gebruik in permanente bouwtoepassingen zoals vloeren, daken en wanden. Met mes en groef over de langszijde. Underlayment 18mm dik voor een lage prijs. Dit is een gladde vloerplaat met een fineerlaag. Deze platen zijn zeer geschik voor aftimmeren van wanden en daken.


Dit sterke constructiemultiplex is geschikt voor vloeren en wanden. Alternatief: Radiata Pine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts