dinsdag 9 juni 2015

Houtzagerij overijssel

Op Koningsdag april zijn wij de gehele dag gesloten. Daarom zullen wij op dinsdag mei wel een extra dag open zijn. Excuses voor het ongemak. Volkerink Heino werkt nauw samen met Zagerij Volkerink.


De Zagerij beschikt over een elektrische zaag, welke verplaatsbaar is. Met deze zaag kunnen bomen met een doorsnede van ca.

De gezaagde planken worden vervolgens . Oude Hengel GmbH is een houthandel met een eigen zagerij , drogerij en CNC houtbewerkingsmachine. Ruim 1jaar, en inmiddels door de vierde generatie gelei leveren wij duurzaam hout voor verschillende toepassingen aan diverse doelgroepen. Wij leveren hout, planken, balken, etc van o. Wij zijn gespecialiseerd in hout. De zagerij is gelegen aan de voet van de holterberg, waar ook veel van ons zaaghout zorgvuldig wordt gekapt.


Kwaliteit uit eigen streek! Onze doelstelling is om zoveel mogelijk van onze grondstoffen uit de nabije omgeving te betrekken.

Onze hoofdactiviteit is het bevoorraden van vele palletfabrieken in Nederland. Naast de populieren worden er regelmatig douglas. Houtsoorten die hier in . Duurzame houtsoorten zoals de Inlandse Eik, Douglas en Larix kunnen jarenlang onbehandeld het . Marle is een buurtschap in de gemeente Overijssel.


In de omgeving van Marle zijn een aantal belangrijke gebouwen te vinden, bijvoorbeeld . Naast een houtzagerij twickel vind je ook houtbewerking, museum, natuurbehou organisaties en vakbonden. Gespecialiseerd in diverse houtsoorten. De volgende ambachtelijke brede vloerdelen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitshout worden bewerkt in onze houtzagerij. Mobiele houtzagerij , levering van fijnbezaagd hout en bosbouw werkzaamheden. Frank werkte toen al jaren op een houtzagerij in Overijssel , daar werd een brede ervaring in het hout opgedaan.


Later is Frank voor langere tijd naar Zuid-Amerika vertrokken om zijn ervaring uit te breiden. Hij is daar aan het werk gegaan als productiemanager op een houtzagerij in tropisch hout. Bij terugkomst werden de. Schaaldelen, onbekante planken.


Standaard uit voorraad leverbaar zolang de voorraad strekt. Hellendoorn ( Overijssel ) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts