donderdag 4 juni 2015

Knoest betekenis

Volgens Van Dale gewestelijk. Ook wielrenner Wim Van Est ging met o. Vervolgens afvlakken met een twee- componentenplamuur. In de jeugdtaal van eind . Ander voorkomend probleem rondom knoesten is de aanwezigheid van hars.

Deze moet je uitbranden alvorens te schilderen, om later opbra . Bron: Anne Davis (CC BY-NC ). De betekenis van knoest vind je op deze pagina. Er werd definitie van knoest gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken.


Translation and Meaning of knoest , Definition of knoest in Almaany Online Dictionary of English-Dutch. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.

U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale. Er is al veel gezocht naar de betekenis van knoest en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad.


En zien je graag in de toekomst nog een keer terug op onze website! Categories: WatBetekentHet. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie.


Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Een kwast ook wel weer, noest of knoest genoemd in hout is de plaats waar een zijtak aan de boom groeide. Hierdoor heeft een kwast zowel een andere . Bomen rooien, boomverzorging, tuinonderhou tuinontwerp, aanleg, bestrating en de aanleg van bij vriendelijke tuinen!


Knoest - en Kreeftgezwel schynt by te komen, om dat hier het Vetvlies toevallig ontaardt, en van des zelfs gezonden staat afwykt, kan echter de stof die er in is, zo lang ze noch gesloten zyn, door eigen. Hier vind u de betekenis , verklaring, definitie en synoniem voor de term Knoest. Dit is het Complete Synoniemen Woordenboek.


Boomgezwel vertaal om dat des zelfs betekenis en afkomst geheel onzeker is. De beginklinker is een oud pri- vatief voorvoegsel dat ook aanwezig is in mnl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts