vrijdag 17 augustus 2018

Gevelbekleding verticaal

Gevelbekleding verticaal : verticaal. Open gevel en achterconstructie van hout. Voor de levensduur van het hout zullen de verticale latten, waarop de bekleding wordt gemonteer zo goed mogelijk tegen regenwater dienen te worden beschermd.


Een houten gevelbekleding geeft je woning een warme uitstraling. In dit artikel ontdek je de voor- en nadelen, de prijzen en veel meer nuttige info over hout als gevelbekleding. De houten planchetten kunnen zowel horizontaal als verticaal op een houten rooster, dat op de gevel wordt vastgemaakt, geplaatst worden.

Keramische dakpannen zijn niet alleen geschikt voor hellende daken, maar ook als verticale gevelbekleding. Zeker de afgelopen jaren zien we een herleving van elementen uit de Amsterdamse School: een architectuurstroming waarin keramische dakpannen veelal gebruikt worden als verticale gevelbekleding. Bij GTOP Trading is plaatsing en montage van gevelbekleding eenvoudig en kan snel uitgevoerd worden.


Deze tijdsbesparing heeft een groot financieel voordeel ten opzichte van andere systemen. Afhankelijk van de klantwens kunt u kiezen om de gevelbekleding verticaal of horizontaal te plaatsen. Dit zijn speciale planken voor verticale gevelbekleding.


Rhombus profiel is een soort schuine rechthoek die ook veel verticaal wordt toegepast. Bij verticale toepassing worden de planken met een ruimte ertussen aan de wand geplaatst.

Bij horizontale plaatsing wordt het hout vaak in een licht aflopend geschaafd zodat het goed afwatert. Montagetip: Denk er bij de bevestiging van gevelbekleding goed om dat u een goede ondergrond gebruikt. Cape Cod is een houten gevelbekleding dat al jaren met succes weerstand biedt tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden.


Vervaardigd volgens innovatieve procedures voor houtdroging en verduurzaming. Cape Cod wordt gemaakt van Lodgepole Pine, ook wel bekend als Noord-Amerikaans grenen. Elements houten gevelbekleding heeft een verticale nerforiëntatie en is blokverlijmd waardoor de stabiliteit van het hout beter is, het hout minder werkt en oppervlakteschade minder vaak voorkomt. Het hout is gemodificeer waardoor het de natuurlijke eigenschappen van hout behoudt en de nadelen van hout worden . Typen gevelbekleding die in Nederland worden toegepast. Verticale gevelbekleding.


Horizontale gevelbekleding. Rabatdelen met halfhoutse verbinding. Potdekselwerk met vierzijdig bewerkte of ongekantrechte delen. Toch dreigt in beide gevallen wateropzuiging. Alleen een goede afwerking van de kopse houtkanten – bijv.


Brandreactieklassen voor gevelbekleding. Meer over de brandreactie van bouwproducten op . In Nederland heeft verticale gevelbekleding vaak de voorkeur boven horizontale. Beide varianten zijn duurzaam en verantwoor mits op de juiste manier bevestigd.

De lamellen van de houten gevelbekleding kunnen horizontaal of verticaal worden toegepast. Achter het de houten gevelbekleding kan een gevelfolie worden aangebracht om de gevel te . Links: regelwerk van verticale latten bij horizontale gevelbekleding. Rechts: dubbel regelwerk bij verticale gevelbekleding , om ventilatie achter de gevelbekleding mogelijk te maken. De latten van het regelwerk moeten voldoende dik en breed zijn, en lang meegaan. Een gevel in aluminium past perfect in de hedendaagse architectuur met het veranderlijke reliëf en moderne uitstraling.


Mato staat voor een aluminium gevelbekleding , opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen. Het oogt robuust, kwalitatief en geeft je woning, bedrijfsgebouw of winkel . Zweeds rabat en halfhouts rabat. Protex bestaat uit een door-en-door gekleurde massieve kern bekleed met Renolit folie, voorzien van een subtiele houstructuur.


Het voordeel van deze opbouw is dat Protex verwerkt kan worden zoals hout: de gevelbekleding kan zowel horizontaal als verticaal worden aangebracht. Bovendien kan Protex ook met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts