woensdag 15 augustus 2018

Showroom schuttingen

Bel ons gerust, wij adviseren u graag! De showroom van tuinhoutcentrale. We hebben Elephant opstellingen in naaldhout, hardhout en composiet. Als u een duurzame houten schutting op maat wenst, dan moet u beslist een bezoek aan onze showroom brengen. Daar tonen we u diverse uitvoeringen van houten schuttingen of tuinafscheidingen, meestal uitgevoerd met hardhouten palen.


En als u ook een houten tuinpoort wilt dan zorgen wij voor een passend model.

Tuinhout Ede heeft een groot assortiment schuttingen en losse planken maar ook Douglas hout blank of geimpregneerd kunnen wij leveren tegen scherpe prijzen. Schuttingen bekijken in Eindhoven is mogelijk bij Maas in de showroom , kunststof schuttingen en houten schuttingen. Van de Ven in Someren is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen en afscheidingen. Daarnaast maken wij overkappingen op maat en leveren wij tuinhuisjes.


Zo heeft u de ruimste keuze in tuinbenodigdheden. In onze 800moverdekte showroom kunt u een range van onze producten zien. Wij hebben voor iedere type woning of tuin wel een schutting die bij u past. Van Eikenhouten schuttingen , hardhouten schuttingen tot betonnen en gemetselde schuttingen.


Bekijk onze voorbeelden om ideeën op te doen.

Onze voordelige schuttingen zijn direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard leveren we ook de poorten en schuttingpalen in hardhout, geimpregneerd of beton. Je kan zonder afspraak zo binnen lopen in onze showroom om onze vlonderplanken, schuttingen , boxsprings, banken en meer te bewonderen. Bestel online of kom langs in onze showroom. Zeker weten dat we voldoende tijd voor je hebben?


Maak dan een afspraak via ons contactformulier hieronder. Schuttingen informatie - Alles wat u moet weten over schuttingen leest u bij zonwering specialist Zon en Scherm uit Zoetermeer. Kom naar Zon en Scherm om het aanbod onderhoudsvrije en duurzame aluminium schuttingen te bekijken. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Heeft u een houten overkapping nodig?


Wij maken het voor u op maat. We beschikken over een uitgebreide showroom en showtuin in Haaksbergen, waarvan 300mgewijd is aan showopstellingen van schuttingen. Wilt u graag de mogelijkheden bespreken met één van . Wilt u een open haar buitenkeuken of andere optie toevoegen aan één van onze tuinelementen? Breng vooral eens een bezoek aan onze showroom in Haaksbergen. De schuttingen zijn allemaal in eigen productie en worden door ons.


Hier vindt u voorbeelden uit ons . Om een echte indruk te krijgen van de verschillende keuzes op het gebied van schuttingen , nodigen wij u graag uit in onze vernieuwde showroom. Ons tuinhout is direct uit voorraad leverbaar.

Ben jij niet echt een online shopper of wil je simpelweg ons assortiment bezichtigen? Dan kun je langs komen in onze showroom , we hebben daar diverse schuttingen gepresenteerd die je kunt bekijken. Wilt u bij onze opslag direct producten meenemen en afrekenen, neem dan vooraf contact met ons op. Openingstijden showroom en opslag: . Gratis ophalen in Gorinchem.


Hardhouten Tuinscherm – Schuttingdeel planken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts