woensdag 22 augustus 2018

Purmerend scholen

In Purmerend zijn basis- en middelbare scholen. Purmerend wordt vertegenwoordigd door teams (van SG Nelson Mandela, SG Antoni Gaudí en SG Gerrit Rietveld). Na de drie debatrondes wordt er gekeken welk debatteam het hoogst is geëindigd.


VWO- scholen in Purmerend en omgeving. De scholen zijn beoordeeld en met elkaar vergeleken.

Wat is de beste middelbare school van Purmerend ? Zoek je een middelbare scholen in Purmerend ? Vind hier informatie om een geschikte school te kiezen. Onwijs veel informatie over de basisscholen in de plaats Purmerend. Bekijk hier leerling aantallen naar leeftij uitstroom naar het VMBO, de HAVO of het VWO, eindtoets scores, gegevens van de onderwijsinspectie, het percentage zittenblijvers en meer! Bekijk duidelijke informatie voor de middelbare scholen in de plaats Purmerend vanuit diverse open data bronnen!


Overzicht schoolvakanties basisonderwijs en voortgezet onderwijs schoolvakanties purmerend voor de regio's Noor Midden en Zuid Nederland.

Schoolvakanties Purmerend. OPSPOOR is een stichting voor primair en speciaal basisonderwijs in Purmerend en omliggende gemeenten. Op onze scholen werken wij dagelijks met passie voor onderwijs aan de ontwikkeling van onze toekomstmakers.


Welkom op de website van openbare basisschool de Koempoelan. Op deze website kunt u allerlei informatie vinden over het reilen en zeilen op school. Daarvoor gebruikt u de knoppen aan de bovenkant. Onze school is de oudste school van de wijk Weidevenne in de gemeente Purmerend.


De school : De Klimop is een openbare basisschool gelegen in de Bloemenbuurt in Amsterdam-Noord. Er werken leerkrachten op De. Wij zorgen dat onze kinderen doorstromen naar een school in het voortgezet onderwijs die aansluit bij hun eigen niveau, hun eigen talenten, mogelijkheden en hun eigen motivatie.


Bent u bij het bekijken van de site nieuwsgierig geworden naar onze . De Ranonkel is een openbare basisschool, gelegen in de groene wijk de Gors in Purmerend. Wij hanteren een continurooster waarbij de kinderen alle dagen van 8. Op de Ranonkel ontmoet je de wereld! Overzicht van basisscholen in de gemeente Purmerend zoek per plaats een school in de buurt.

Via het menu bovenaan deze pagina kunt u meer informatie over onze school vinden. Mede daardoor heeft Purmerend in die tijd grote bloei en welvaart te danken. Het Jan van Egmond Lyceum komt voort uit de Hogereburgerschool en de Rijksscholengemeenschap Purmerend.


Carrousel is een openbare basisschool in de wijk Overwhere in het noorden van Purmerend. Op dit moment heeft de school ongeveer 1leerlingen verdeeld over groepen. Basisschool Wheermolen is een openbare school in de wijk Wheermolen in Purmerend , gevestigd aan de Dr. Het gebouw bestaat uit twee gedeeltes . Let op: scholen zijn alleen verplicht zich te houden aan de data voor de zomervakanties. Voor de overige vakanties geeft OCW alleen maar adviesdata!


Wil je weten wanneer jouw kind vakantie heeft kun je dit dus het beste vragen aan de school zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts