vrijdag 10 augustus 2018

Kat op balkon houden

De opening aan de onderkant hebben we kleiner gemaakt, maar een kat springt natuurlijk gemakkelijk op die bovenkant van de balkonrand , en we zijn bang. We kunnen het beestje idd ook wel boven de rand houden en naar beneden laten kijken, maar ook dat is geen garantie dat ie het gesnapt heeft. S maar katten klimmen overal uit als ze willen.


Waarmee balkon afzetten? Ik wil voorkomen dat mijn kat op de rand van het balkon springt hoe. Is geen dure maar wel een effectieve manier om de kat op het balkon te houden.

Toegevoegd na minuten: De . Chartreuse, meeste katten zijn nogal neiging tot ontsnappen op een balkon. TO dat ze haar kat op haar eigen eigendom wil houden. Meer resultaten van forum. U en uw kat kunnen lekker . Wij wonen met twee katten in een appartement van 64mop hoog.


We houden de katten nu nog binnen. Flo is van de zomer wel op het balkon gegaan aan een lijntje, als wij erbij waren.

Maar goe dan probeerde ze onder de glazen scheidingswand naar de buren door te glippen en dat is niet handig. Enkele tips: Een schuin aflopende afrastering: monteer een naar binnen gericht schuin aflopend scherm van glas, gaas of plastic bovenop de schutting. Helaas is dit (nog) niet voor alle katten weggelegd. Wij hebben een kat die sinds kort ontdekt heeft ook naar de buren te kunnen via het balkon.


Als zij daar eenmaal is, dan kunnen wij er niet bij om. Wij leveren en monteren kattennetten om zowel gewone poezen als raskatten binnen huis of op balkon te houden. Het balkonnet of kattennet kan uw kat het leven redden. Ideaal aan te brengen op uw balkon of terras. Beschermd door een kattennet kan uw kat niets meer gebeuren.


Een kattenren in een tuin of gaas rondom een balkon is de veiligste manier om je kat een frisse neus te laten halen. De kans dat je kat naar buiten mag en. De ene kat is volmaakt tevreden met een leven binnenshuis, terwijl de andere kat met geen mogelijkheid binnen te houden is. Kijk daarom vooral wat jouw kat nodig . Je houdt van katten en ook van je tuin. Alleen gebruikt de eerste soms het tweede als een kattenbak.


En dat is nu net de reden waarom je de katten uit ( sommige delen van) de tuin wilt weghouden. Katten uit de tuin weg houden , weren van katten.

Tips om katten uit de tuin weg te houden. Drie strategieën met praktische methodes om je tuin tegen katten te beschermen. Nu ben ik al tot tweemaal na de buren toegegaan om te zeggen dat ze die kat binnen moeten houden , maar tot heden gebeurd dat nog niet.


Je kunt best een poes nemen als je in een flat woont :) Ik vind het alleen wel zielig als je poes heel de dag maar op kamertje vast zit, want daar houden poezen namelijk niet zo van. Na een paar maanden kan je de poes ook eventjes naar buiten laten (indien je een balkon of tuin hebt), kat komt vanzelf .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts