dinsdag 2 juni 2015

Bamboe hout

Massief bamboe hout kopen aan de goedkoopste prijs doe je bij Bamboo Import. Kies uit een compleet assortiment bamboe platen, planken, balken, fineer en traptreden en bestel eenvoudig via onze webshop. Wij leveren snel en voordelig aan huis in heel Nederland en België. Op zoek naar een bamboe plaat op maat?


Bamboe is een grassoort en geen boomsoort.

Plaatmateriaal vervaardigd uit bamboe heeft veel eigenschappen die vergeleken kunnen worden met plaatmateriaal vervaardigd uit hout. Bamboehout is dan ook geen hout, maar verhout gras. Tijdens de groei neemt de plant 4x meer COop en geeft. U bent op zoek naar een solide en duurzaam alternatief voor tropisch hardhout.


Heeft u daarbij wel eens aan bamboe gedacht? Bamboestengels gebruik je als plantensteun en bamboeplanken voor een vlonder. Solid Bamboo is de leidende importeur in Nederland van het BUITEN BAMBOE.

Koop of Verkoop bamboe op Marktplaats. Van bamboe hout ziet u steeds meer toepassingen. Van luxe terrasplanken met onzichtbare clips voor buiten tot extra dikke bamboe stokken schuttingen.


Maar ook wandbekleding voor beurzen of binnenvloeren van bamboe zijn mogelijk. Dit tribus Bambuseae behoort tot het supertribus Bambusodae en de onderfamilie Bambusoideae. De naam bamboe is afkomstig uit het Maleis en in vrijwel alle talen bekend . Het verbouwen van bamboe is uiterst milieuvriendelijk omdat er geen bomen wordt gekapt.


In feite is bamboe geen boom, maar een soort gras dat zich vanuit het wortelgestel voortdurend voortplant. Levering in heel Nederland binnen en tegen scherpe prijzen. De MOSO massieve plaat bestaat uit meerdere lagen bamboe (dus geen andere materialen), waarbij de middenlagen zowel plain pressed als side pressed kunnen zijn.


Deze plaat wordt vooral gebruikt in . Technisch gezien is massief bamboe veel stabieler dan de meeste hardhout soorten. Het materiaal drijft dan ook niet. In tegenstelling tot hout zijn de.


Eco-Logisch gaat een stap verder dan FSC-gekeurd hout.

Ook voor bamboe plaatmateriaal en duurzame gevelbekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk zijn alle houtsoorten afkomstig van planten maar beide. Je kookt graag en gebruikt daarvoor het liefst frisse ingrediënten?


Reuzenbamboes schieten in tropische landen binnen een half jaar (!) tot meter uit . Mooie en unieke vlonderplanken, gemaakt van bamboe. Bamboo x-treme is, mits goed verwerkt, een prachtig sterk alternatief voor hardhout wat steeds schaarser wordt. Dankzij een uniek gepatenteerd proces heeft MOSO International bamboe terrasplanken ontwikkeld die qua hardhei stabiliteit en duurzaamheid beter .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts