maandag 1 juni 2015

Epifanes bootlak blank

Klassieke jachtvernis met extra UV filter. Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:bestel volgende werkdag in huis!


Watersporters geven ons een 3. Het ingebouwde ultraviolet filter beschermt het hout optimaal tegen . De zon vreet jaarlijks een laklaag weg.

Bijhouden van de laagdikte is het devies. Ze produceren zowel 1-component- als 2-component laksystemen voor verschillende ondergronden, zoals polyester en hout. Zijdeglanzende interieurafwerking over een hoogglans lak bv. Rapidclear en op betimmeringen, panelen, deuren en vloeren. Onderhoud van bestaande één- en tweecomponenten interieursystemen.


Kwast - (leiding-)water. Spuit - (leiding-)water. Epifanes maakt zeer goede, slijtvaste, blanke lak, . Productinformatie en systeemopbouw.

Hoogglanzende, één component klassieke jachtvernis. Toepassing: Op kaal hout in een. Optimale vloeiing , zeer hoge weer- en waterbestendighei hoge bolle glans en langdurig glansbehou . Op onbehandeld hout moeten lagen worden aangebracht, waarvan de eers. Voor het overgrote deel van ons assortiment geldt dat wij binnen uur na ontvangst van uw betaling kunnen leveren.


Voor een speciaal te bestellen product kan deze levertijd afwijkend zijn. Als een product momenteel . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . Zeer aangename zijdeglans, mooie uitvl. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Een één componente hoogglans vernis. Weer- en waterbestendig en een langdurig glasbehoud en extra UV-filter.


Erg elastisch waardoor er minder snel scheuren ontstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts