maandag 1 juni 2015

Lamelparket eiken white wash

Hier vindt u onze weekaanbieding van een eiken lamelparket vloer. Die twee behandelingen heeft gehad geborsteld en whitewash behandeld. Eiken houten vloeren, parketvloeren met white wash. De kleur intensiteit is te sturen door minder of meer wit kleurpigment toe te voegen aan de vloeren olie.


Whitewash vloeren zijn niet meer weg te denken bij hedendaagse interieuren. Waar men vroeger nog veel voor de klassiek eiken look ging, neigt men steeds vaker naar een wat lichtere look.

Een whitewash parket kan daarbij een uitkomst zijn! Dit vtwonen parket white wash geolied m² bestaat uit een basisplank die is voorzien van een eiken toplaag met whitewash geoliede afwerking. De prachtige whitewash vloer geeft je woning een zeer eigentijdse uitstraling. De whitewash bewerking zorgt voor een blank witte uitstaling. Tevens verminderd de whitewash.


Een belangrijke reden voor klanten om te kiezen voor een doorschijnend wiite whitewash lamelparketvloer is dat de klanten weliswaar van de orginele houtkleur houden , maar dat zij bovenal het vergelen van de lamelparketvloer willen tegengaan. De functie van het whitewash effect is bij deze . Inmiddels is de term white wash een verzamelnaam geworden voor een vloer met een lichte witte of wit grijze uitstraling. Deze behandeling leent zich uitstekend voor hout soorten als eiken of grenen.

Bij Martijn de Wit Vloeren tonen wij u dan ook met enthousiasme verschillende vloeren die deze uitstraling en afwerking op . White wash gerookt en geolied eiken lamelparket voor uw interieur koopt u bij Martijn de Wit Vloeren, de Vloerenspecialist van Noord-Holland! Van het Zwitsers kwaliteitsmerk Bauwerk. Formaat 18cm breed x 220cm lang x 14mm dik. Superieure pasvorm, eenvoudig te leggen.


Zeer geschikt voor op vloerverwarming. Schitterende extra brede handgeschraapt en geborstelde vloer. Kies bijvoorbeeld uit verschillende bewerkingen als parket met een geborstelde houtnerf, enkel of dubbel donker gerookt eiken , in een trommel verouderd retro parket of enkel een naturel geoliede houten vloer.


Lamelparket White Wash aanbieding. Prachtig eiken lamelparket , ideaal voor vloerverwarming, kant-en-klaar afgewerkt. Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u altijd bellen met van onze . De lichte parket vloeren zijn uiterst populair. De mat witte kleur zorgt ervoor dat de vloeren een modern design combineren met een natuurlijke uitstraling. Wanneer u op zoek bent naar een eiken houten vloer, dan bent u bij ParketvloerShop.


Zo beschikken we over uiteenlopende mogelijkheden. White wash geeft uw eiken vloer een mooie witte kleur waardoor het een mooie antieke of moderne uitstraling krijgt. Wij laten u de diverse mogelijkheden op . Aanbieding eiken lamelparket white wash , gratis thuis bezorgd.


Te zien in onze showroom.

Kant-en klare eiken lamelparket vloerdelen die geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. V-groef aan lange zijde, diverse lengtes. Deze eiken houten vloerdelen zijn opgebouwd uit meerdere lagen . Plaats deze stijl in je winkelwagen.


Berry Alloc with wash parket. Tijdloze uitstraling, uitstekende behandeling voor eiken en grenen vloeren. Vloeren met een witte of lichtgrijze uitstraling geven we vaak.


Door weinig white wash aan de houten vloer toe te voegen blijft de basisuitstraling van jouw houten vloer bestaan. Een witte vloer gecombineerd met grijze steigerhout meubelen. Ervaar hoe deze lichte vloer de relatief smalle woonkamer optisch vergroot.


Door de banen in de lengte te leggen wordt dit verruimende effect nog eens versterkt. Samen met de eigentijdse grey wash en white wash meubelen ontstaat er een verfrissend . De kleuren White Wash en Grey Wash op een parketvloer zijn de laatste jaren een trend als het gaat om de afwerking voor houten vloeren. Helaas is het niet of vrijwel.


Dit is omdat eiken een perfecte structuur heeft waardoor het pigment prima kan intrekken in de tekeningen van het hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts