woensdag 3 juni 2015

Levend stratego speelkaarten

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Levend Stratego is met recht hét Scouting buitenspel. De kaarten lopen van tot waarbij hogere kaartjes meestal meer waard zijn dan lagere kaartjes.


BPR-stratego: Een variant. Levend stratego Samenspel op de BSO,rh:samenspelopdebso.

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Er zijn twee gelijke sets speelkaarten , ieder in een eigen kleur. Het spel wordt begeleid door minimaal drie spelleiders, voor beide partijen een spelleider die toezicht houdt op de kaartuitgifte en de overigen die over beide terreinen rondlopend of op een punt in het midden toezicht houden op het . ZO HEEFT IEDERE DEELNEMER DE. RANGVOLGORDE ACHTER OP ZIJN KAARTJE STAAN.


DE GROEP WORDT IN TWEE GROEPEN VERDEELD. Categorie: Uitgewerkte groepsspellen.

Bron: Regio Nederveluwe. Periode: Grootte: 1KB. Beschrijving: Strategokaartjes voor levend stratego. Kan alleen door de Bom of de Spion verslagen worden.


Om het spel te spelen moet je de groep in tweeën splitsen. Iedere groep heeft zijn eigen kleur vlag die verstopt moet worden. De vlag moet wel zichtbaar zijn voor het andere team. Hij mag dus niet geheel begraven worden. Maak de kaartjes zoals beschreven bij aanwijzingen voor materiaalgebruik.


Deel de groep in tweeën en stel een teamcaptain vast per groep. Bijvoorbeeld bij kaart=punten variant: probeer eerst zoveel mogelijk ( liefst hoge) kaarten te tikken voor de vlag naar de teamcaptain gebracht wordt . Ben jij een generaal, kolonel, verkenner of misschien wel een spion? Je kunt de speelkaarten ook gebruiken voor een spannend potje Stratego Kaartspel voor twee personen. Inhoud 1speelkaarten in twee kleuren vlaggen spelregels (o.a.


Nederlandstalig) . Iedere speler krijgt een speelkaart en wordt hiermee een rang uit het klassieke Stratego spel.

De spelers moeten de vlag te pakken zien te krijgen zonder aangetikt te worden. Een speler die wordt aangetikt moet zijn . Het is een jacht-spel, je jaagt iemand op, of je. Ik vind het super dat via deze site de mogelijkheid is om het spel compleet en snel op te zetten en uit te voeren, omdat de speelkaarten te downloaden zijn.


Het kan eventueel al met vier spelers en een spelleider, maar een grotere groep is spannender. Ze moeten proberen om de vlag te pakken zonder getikt te worden. Materiaal: fluiten (als men die heeft). Tijdsduur: Afhankelijk van hoe snel de vlag van de tegenpartij wordt gevonden, met . Weet jouw team als eerste de vlag van de vijand te veroveren? Stratego zoals je het kent van het bord- of het bosspel, maar nu gecombineerd met een actieve ontdekkingstocht door de fraaie binnenstad.


Van hieruit wordt in twee- of drietallen jacht gemaakt op de speelkaarten van de tegenstander.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts