dinsdag 2 juni 2015

Robuuste salontafel met lade

Mooie gebruikte salontafel lengte 1. Hele gave, stoere robuuste salontafel met grote lade , loopt door naar de andere kant. Je weet al snel wat jouw stijl is, landelijk modern, robuust industrieel of strak design. Kies voor een salontafel met laden of een onderblad.


Extra bergruimte voor -bijvoorbeeld je inspirerende woontijdschriften- is altijd handig. De Tafelaar heeft een uitgebreide collectie salontafels.

Salontafels op maat gemaakt van uniek gerookt eiken. Of direct uit voorraad in oud reclaimed teak. Showrooms in Zuid-Hollan Overijssel en Utrecht! Wilt u een goedkope salontafel kopen met extra planken onderin of wellicht een aantal laden ? In dit segment moderne salontafels , vindt u gemakkelijke een robuuste salontafel , een klassieke salontafel of een strakke salontafel die een landelijk tintje meegeven aan de met zorg en . Ontdek onze uitgebreide collectie landelijke bijzet en salontafels met een stoere en rustieke uitstraling.


Net als de eetkamertafel is de salontafel , in een knusse zithoek, een middelpunt in huis. Aan het einde van de dag plof je lekker op de bank, het is dan wel zo ideaal om alles binnen handbereik te hebben. Wij bieden verschillende soorten salontafels.

Robuuste salontafel met hout. Messing salontafel rond. Een teak salontafel is een mooie aanvulling in uw woning. Handig om voor de bank of juist naast de bank neer te zetten.


Een salontafel van teakhout is erg praktisch in gebruik en past bij elk interieur. Unieke teakhouten uitstraling. Deze robuuste houten salontafel pronkt op haar handige sokkel.


Ze beschikt over handige lades om van alles en nog wat in kwijt te spelen. Aangeboden: een hele mooie , robuuste en gedegen Opium salon tafel. Artikel salontafel Afgebeeld salontafel Fortezza Uitvoering Laden klep (bovenblad), massief hout antieke afwerking Levertijd 2-weken Bre… € 5000. Vandaag de dag zijn er veel verschillende soorten salontafels en kisten. Bekijk de website van AJC Meubelen voor een ruim aanbod salontafels en kisten.


Koloniale salontafel met lade. Ronde White-wash salontafel met kloosterpoot teak . Materiaal tafelblad , Hout. Kleur onderstel, Metaalgrijs.


De robuuste bijzettafel gemaakt van walnoothout is functioneel en decoratief tegelijkertijd. De telefoontafel is prachtig voor in de gang, maar ook in de slaapkamer ziet hij er fantastisch uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts