maandag 1 juni 2015

White wash beits binnen

De KARWEI binnenbeits interieur white wash transparant 2ml is ideaal voor het langdurig beschermen van houten meubels binnenshuis. Deze zijdeglanzende beits is transparant, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. De beits op waterbasis droogt snel en is reukarm.


White wash beits online kopen? Moose Färg Vit Dimma white wash verf (witte nevel) is geschikt voor binnen en buiten. Geeft een witte waas ( white wash ) en beschermt tegen vergeling en UV.

GAMMA binnenbeits transparant whitewash zijdeglans 7ml is een zijdeglans beits voor het kleuren en beschermen van hout binnenshuis. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is. Een kind kan de was doen!


Maar wat te doen als je een gebruikt meubel hebt? Om te beginnen maak je het meubeltje goed schoon. CetaBever Binnenbeits is een watergedragen binnenbeits, verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft een mooie (zijde)glans.


Het beschermt en verzorgt het houtwerk binnenshuis en geeft je hout een prachtige transparante kleur waarbij. Steigerhoutbeits is speciaal ontwikkeld voor nieuw- en oud steigerhout.

CetaBever binnenbeits transparant acryl white wash 250ml is een watergedragen binnenbeits en heeft een mooie (zijde)glans. Al tijden was ik benieuwd naar de Greywash van Action! Ik probeerde hem uit en legde het vast op. Het meest karakteristieke type white wash én het meest toepasbaar voor buitenschilderwerk.


Tuinmeubilair van steigerhout, schuttingen en tuinhuisjes profiteren allemaal van deze beits. Kan ook binnen aangebracht worden! Geschikt voor: Anders dan de naam doet vermoeden, kan bijna elke houtsoort . De kleur heb je al, nu nog de juist verf!


Met onze verfwijzer zoek je de gepaste verf voor jouw project. Geef hieronder antwoord op de vragen en wij selecteren voor jou de passende producten en hoeveelheden in deze verfkleur! Meubelen, lambriseringen, balken, deurlijsten of ander binnenschrijnwerk kan je een tweede leven geven door een laagje vernis aan te brengen.


De extra matte of zijdeglanzende vernis voor meubels van Xyladecor zorgt ervoor dat het natuurlijke . Doordat steigerhoutbeits diep in het hout binnendringt , zorgt het voor een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging.


HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts