woensdag 21 november 2018

Houtopslag binnen

Je denkt misschien direct aan een opslag buiten jouw huis, maar heb je al gedacht aan een houtopslag binnenshuis? Naast deze manier van opslag,. Zo is het haardhout altijd binnen handbereik. Door het toestel en houtopslag tegen een witte wand te plaatsen, springen beide elementen er prachtig uit.


Om deze houtkachel brandend te houden, heb je vanzelfsprekend een houtopslag nodig.

Sommige mensen bewaren hun hout in de schuur of buiten onder een afdak. Wanneer het hout is opgedroog dus stook klaar, worden de houtblokken naar binnen gebracht. Tegenwoordig bestaan er verschillende stijlvolle . This Pin was discovered by Nikki Bale.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Houtopslag Woodstack van Daddys Brand is een stoer en robuust rek van ijzer. De Woodstack is voorzien van een hoogwaardige roestbestendige matzwarte poedercoating.


Hierdoor is de Woodstack zowel binnen als buiten te gebruiken.

In deze houtopslag kunt u efficiënt een grote hoeveelheid haardhout opbergen. De houtopslag is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig geïmpregneerd vurenhout, waardoor hij erg stevig, duurzaam en rotbestendig is. De opslag heeft een schuin dak om het haardhout tege. Ronde houtopslag voor bevestiging aan muur, voor zowel binnen als buiten te gebruiken! Zeer functioneel en decoratief geheel.


Past uitstekend in een landelijk of modern industrieel omgeving. Dit soort houtopslag is vooral hoog en bree maar niet zo diep en bespaart dus veel ruimte in de tuin. Er zijn ook tuinkasten met ruimte voor houtopslag.


Ideaal, want je kunt je vuurkorf in de kast kwijt en je hebt het haardhout binnen handbereik. Enkele van de ingekomen zienswijzen waren zodanig dat in overleg met de betrokken branches nader onderzoek diende plaats te vinden. Dat onderzoek en de resultaten daarvan hebben de verdere voortgang . Op zoek naar een houtopslag voor binnen of buiten om je hout op te bergen?


Bekijk direct onze hout opbergboxen en opbergrekken van metaal of cortenstaal. Een mini model houtopslag voor binnen of buiten. Door de zwenkwielts eenvoudig te verplaatsen.


Afmetingen: Neem contact op . Een houtopslag hoeft al lang niet meer alleen functioneel te zijn.

Het maakt eerlijk gezegd niet meer uit of je wel of geen open haard hebt. Houtrek voor opslag van gekloofd brandhout binnen met rond lopende schaal. Slaat u het haardhout binnen op in bijvoorbeeld de garage of schuur? Zorg dan voor voldoende ventilatie. Als u het haardhout bezorgd krijgt tijdens een regen bui en het vervolgens binnen in schuur of garage neerlegt is dit zeker aan te raden.


Door te weinig ventilatie zal het vocht constant terug komen op blokken. Met deze “houttoren” heb je je houtjes altijd bij de hand en maak je er bijna nog een kunstwerk mee in huis ook! Alle producten van Raumgestalt zijn. Woodstack is een stoer en robuust ijzeren houtopslag rek voor binnen en buiten gebruik.


Kan enkelvoudig gebruikt worden, maar ook aan elkaar geschakeld. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts