vrijdag 30 november 2018

Klein balkon ideeën

Kleine tuin of balkon inrichten? Geniet van de zomer met een mooie buitenruimte. Styling ideeën en mooiste voorbeelden.


Hoe je van een klein balkon ee sfeervolle en comfortabele buitenruimte maakt lees je in dit Ideabook! Vaak krijgen we bij TuinTuin de vraag hoe een klein balkon handig en gezellig ingericht kan worden.

Het ontbreekt de mensen vaak aan leuke originele ideeën. In een stad is een balkon vaak de enige plek waar je buiten kan genieten van frisse lucht en de zon. Helaas is een gemiddeld . Beautiful and Cozy Apartment Balcony Decor Ideas.


We merken er nog niets van, maar het voorjaar komt alweer om de hoek kijken. Tijd om de deuren open te gooien en te genieten van het buitenweer. Je kleine balkon is de ideale hangout.


Een feestje, samen barbecueën, tuinieren maar ook om te relaxen.

De voetjes omhoog en even aan niets hoeven denken. Met de zomer in aantocht wordt het tijd om je balkon een opfrisbeurt te geven. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden waardoor je zowel op een klein als . Ben jij in het gelukkige bezit van een heerlijk balkon of dakterras?


Heb je inspiratie nodig voor leuke balkon ideeën ? Dit artikel staat vol met goedkope, leuke balkon ideeën. Handige balkontips, ideaal voor ieder balkon! Goed nieuws voor de bezitters van een klein balkon ! Regelmatig krijgen we op Welke.


Daarom hebben we vijf leuke en inspirerende voorbeelden en tips voor je opgezocht zodat jij deze zomer ook optimaal van jouw (kleine) . Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. In de meeste gevallen heb je niet zo veel ruimte op je balkon en zul je dus van de ruimte die je hebt optimaal gebruik moeten maken. Onze tip: ga de hoogte in!


Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden op het gebied van verticaal tuinieren. Zet een leuke plantentrap of . Beschik je over een iniemini balkonnetje ? Dan kun je er zelfs wat leuks van maken.

Koop een klein opium bijzettafeltje en een paar vrolijke zitkussens. Een lange vaas met wat takken er in maakt het af. Bijvoorbeeeld kersenbloesem of katjes kun je nu bij bijna elke bloemist wel krijgen. In appartementen is het balkon vaak maar de enige plek waar je buiten kan genieten van frisse lucht en de zon.


Als je alleen een ( klein ) balkon hebt is het soms lastig om lekker buiten te kunnen zitten. Je zult je balkon net wat creatiever moeten aankleden om optimaal te profiteren van de beperkte ruimte. Om je hierbij te helpen hebben we een lijstje met leuke ideeën voor je balkon, waardoor je ruimte kunt besparen.


Over het inrichten van een grote tuin of flink dakterras hebben velen grote fantasieën en loopt het hoofd haast over van de ideeën. Wanneer het gaat over de inrichting van een klein balkonnetje , dan valt de . In ons artikel over verticaal tuinieren vind je daarvoor heel veel ideeën. Ga je een balkon inrichten dan moet je rekening houden met de wind en de hoeveelheid zon bij het kiezen van de beplanting. Ook de bol-op-pot geeft snel een vrolijk resultaat of misschien past er wel een kleine boom in pot?


Mijn kleine balkon vangt niet veel zon (bij mijn voordeur op de gallerij schijnt de zon het meest en het langst) en daarom zat ik er ook eigenlijk nooit. Spring naar Speciale tips voor een klein balkon - Speciaal tips voor de kleine balkons. Je denkt al snel dat je met een klein balkon niet zo veel kan, toch zijn er meer mogelijkheden dan je denkt.


Wij zijn benieuwd: heb je aanvulling op onze ideeen voor een kindvriendelijke tuin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts