maandag 5 november 2018

Steigerhout kleur beits

Steigerhoutbeits van Tenco zijn verkrijgbaar in White wash, grey wash en antraciet wash. Bekijk hier de kleuren en bescherm uw steigerhout met deze sterke beitsen. Afwerken met een vernis mogelijk.


Steeds vaker wordt gebruikt steigerhout en ongeschaafd steigerhout gebruikt voor het maken van meubels en woonaccessoires in de tuin en in huis. Mocht u een afwijkende kleur wens hebben neemt u dan gerust contact met .

Bij de dekkende beits zal de kleur duidelijk zichtbaar zijn. De plank vormt dan één geheel. Bij de transparante beitsen en olie blijft de houtnerf nog duidelijk zichtbaar. Denk hierbij aan grey-wash, white-wash of een bruine houtkleur.


Hoe meer lagen je op het hout aanbrengt, hoe intenser de kleur wordt. De kleuren Whitewash, Greywash, Darkgreywash, Antracietwash, Blackwash en Old Brownwash leveren wij direct uit voorraad. Steigerhout beits in verschillende kleuren wash voor het op kleur brengen van steigerhout.

Om ervoor te zorgen dat uw steigerhouten meubels ook volgend jaar en het jaar daarna nog zo goed als nieuw zijn, kunt u deze beschermen met speciale steigerhout coating. Dit kunt u doen met een coating die de robuuste uitstraling van steigerhout benadrukt, of met een kleurbeits voor een mooie white . Door het doorzichtige karakter van deze steigerhoutbeits komt de structuur van het hout duidelijker naar voren waardoor er een speels en warm effect ontstaat. Door de beits op het steigerhout in meerdere lagen aan te brengen wordt de kleur van de steigerhoutbeits duidelijker zichtbaar totdat het aansluit bij je eigen smaak . Steigerhout is sinds enkele jaren een trend waarbij meubelen en accessoires van – meestal gebruikte – steigerplanken worden gemaakt. Ik heb een salontafel gemaakt van steigerhout en bovenkant geschuurd deze moet ik eerst op kleur brengen met beits en wil daarna de nano aanbrengen kan dit.


Het elegante uiterlijk van oud hout wordt extra benadrukt wanneer u steigerhout gaat beitsen in een aantrekkelijke transparante kleur steigerhoutbeits. Verkrijgbaar in de volgende kleuren. Tenco Steigerhout Beits op waterbasis, is bestemd voor zachte houtsoorten zoals bijv. U kunt de bescherming, duurzaamheid en intensiteit van de kleur verhogen door meerdere lagen toe te passen.


Ook is het mogelijk om verschillende kleuren te combineren voor een eigen kleurstelling of speels effect. Wilt u de kleur van deze beits (nog) meer naar voren laten komen of heeft u een sterk zuigende houtsoort, dan adviseren wij om meerdere lagen aan te brengen. In verschillende kleuren verkrijgbaar: White Wash.


Voor 23:uur bestel zaterdag . Wij leveren meerdere kleuren A-kwaliteit steigerhoutbeits , ook steigerbeits genoem van fabrikant OAF. De houtstructuur blijft zichtbaar en de houtnerf wordt .

Wil je het hout juist verven in een kleur naar wens? Kies dan voor een dekkende beits , maar let hierbij op dat de houtnerven niet meer goed uitkomen. Een voordeel van dekkende beits is dat de levensduur langer is dan bij transparante beits. Bij KARWEI vind je beits van bekende merken en voor iedere toepassing, bijvoorbeeld meubelen en schuttingen.


Kijk snel online en bestel direct!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts