vrijdag 16 november 2018

Plantenrek muur binnen

Wil je graag tuinieren in een kleine ruimte? Gebruik dan een plantenrek. Met een plantenrek kun je gemakkelijk grote stukken muur en regenpijpen.


L trapvormig hout - plantentrap - plantenstandaard - binnen. Laat je mooiste planten pronken in dit stalen rek voor aan de muur.

We love turning to nature to decorate our home and indoor plants are still one of our favourite ways to add life and texture to any space. Schilderij - Boedha gezicht in muur. Herten gewei voor aan de muur cm. Muurdecoratie van een herten schedel met gewei.


Geschikt voor gebruik binnenshuis. Bordenrek voor muur voor borden. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Het ijzeren rek is verkrijgbaar in veel verschillende vormen en maten en je kunt het aan je muur hangen, inzetten als scheidingsmuur of op een vlak oppervlak zoals een kastje zetten als je een woning hebt waar geen gaten in de muur mogen komen. Misschien beschik je niet over een grote tuin, wil je gewoon graag binnen wat mooie planten neerzetten of wil je je terras of schutting opsieren: in veel gevallen is een verticale tuin. Dit zelfgemaakte hangende rekje is ideaal om een smalle reeks van plantjes efficiënt op te hangen aan je muur of schutting. Bovendien kunt u grote stukken muur en regenpijpen verfraaien met behulp van een plantenrek. U kiest uw plantenrek altijd op functionaliteit en afmeting, maar ook op kleur en smaak.


U zou het niet zo snel verwachten, maar een metalen plantenrek. Het hoeft overigens geen groot rek te zijn. Een ladder met drie treden of een kleine vierkante pallet tegen de muur neemt nauwelijks ruimte in beslag!


In de woonkamer, keuken, veranda of elders: elke ruimte kan je opfleuren met plantjes. Creëer een origineel, groen decor bij je thuis met de verticale tuinmuur! Door in de hoogte te werken wordt die lege muur mooi opgevuld met een oase van groen. Je ziet het steeds vaker en niet alleen buiten, ook is het binnen helemaal trending: hangpotten!


En nee, niet om ergens op te klimmen, maar om te gebruiken als plantenrek. Dit plantenrek beschikt over een onderste schap waar u uw gereedschap op kunt zetten en over wielen voor hem op een eenvoudige manier te verplaatsen. Deze bevestigingskit van Nature bevat schroeven, pluggen en o-ringen die geschikt zijn voor het bevestigen van een metalen klimrek aan uw muur.

Wij bieden een ruime keus aan sierpotten en planten. We hebben potten in allerlei kleuren en alle soorten planten, allemaal voor betaalbare prijzen. Past leuk bij een riviera maison inrichting. Koop of Verkoop plantenrek op Marktplaats.


Gekocht bij ikea voor 30. Ideaal voor klimplanten. Direct uit voorraad leverbaar en scherp geprijsd! Het robuuste WOOOD plantenrek Jill met metalen legplanken is in het zwart gelakt. Afmeting (hxbxd): 120x85xcm.


Dit metalen rek past vrijwel in elk interieur. Het wandrek wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met. Ruimte binnen , Woonkamer.


Geleverd als bouwpakket (te monteren), Ja . Houten bloemenrek ( muurmodel ). Landelijke étalagekast - kippengaas. Steigerhouten plantenrek Town Ville. Kleurafwerking van steigerhouten . Plantenrek met Etages Planten Potten Houder voor 4 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts