woensdag 19 december 2018

Mahonie fineer kopen

Sipo Mahonie en Mahoniehout in onze voorraad: geschikt voor oa meubels en scheepsbouw. Wilt u Mahonie hout kopen ? Klik op fineer-pagina voor prijzen en details. FINEER Prijzen staan onderaan deze pagina.


Mahonie garantie multiplex is een zeer fraaie plaat van hoogstaande kwaliteit die met name wordt toegepast voor blank gelakt binnen- en buitentimmerwerk en natuurlijk de.

Wij hebben ca soorten houtfineer op voorraad. Beide merken platen zijn opgebouwd uit Mahonie fineren en beide hebben jaar garantie. De hoogwaardige fineren van Kuiper Plaatveredeling bieden oneindig veel combinatiemogelijkheden. Naast de bekendere fineren omvat het zeer uitgebreide assortiment ook tal van exotische houtsoorten die door onze experts met grote zorg worden uitgezocht en geselecteerd op kwaliteit.


Breedte onderkant: 15cm. Fineerhout is bij Decospan standaard verkrijgbaar in meer dan 1verschillende houtsoorten. Op aanvraag kunnen ook specifieke houtsoorten gezocht worden.

Sipo mahonie is rood bruin van kleur en is voor de meubel en jachtbouw de meest verkochte mahonie soort. Het hout wordt gebruikt voor divers binnenschrijnwerk, fineer , . Gekozen filters: Fineer , Mahoniehout. Vakkenkast roomdivider trapsgewijs open vakken licht eiken. Nu bestel dinsdag in huis. Ook plaatmateriaal behoort tot ons assortiment: Contact FIBEX.


Wij leveren hoogwaardig houtfineer waarvan de fabrikant het FSC keurmerk draagt. Alle gangbare houtsoorten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. De 6mm kanten zijn geschuurd en aan de achterzijde vliesversterkt. De dikke kanten van en 2mm zijn altijd geschuurd en aan de achterzijde . Deze fineerplint heeft een multiplexkern en is ommanteld met een laag folie met houtprint ( mahonie ). Deze plint is extreem sterk en vochtbestendig. Daarnaast is deze plint erg stabiel en verkleurt hij niet door zonlicht.


In plaats van een multiplexkern kan er ook - afhankelijk van de beschikbaarheid - worden gekozen voor . Koop of Verkoop fineer op Marktplaats. De stapeltjes die ik verkoop zijn spiegelbaar.

Dus mooi voor decoratief fineerwerk. Perfecte stukjes voor klein fineerwerk, inlegwerk, restauratie fineer , poppenhuis hout, modelbouw hout, reparatie. Beste forumleden, Inmiddels is mijn hout en fineer voorraad iets te groot geworden, binnenkort komt er weer wat bij en daarom wil ik een gedeelte verkopen. Het meeste is teak fineer en boek mahonie. De beschrijving begint op de eerste foto linksonder daarna verder naar rechts en tot slot het bovenste . Op het gebied van de scheepsbetimmering kunnen wij ook veel voor u betekenen.


Van onderdelen van de jachtbouw zoals hout voor teak dekken en speciaal gefineerde platen tot grenen kraalschroten en lijsten voor de traditionele tjalken. PRODUCT, OMSCHRIJVING, TOEPASSINGEN, AFMETINGEN. Scheepsbetimmering en industrie, rompen van schepen, gevelbekleding, boeiboorden etc. Sierlijn vloerplaat hard plastic 121x 2mahonie lichte bies: Kunststof variant van de fineer scheepsvloer.


Plaatmateriaal wordt niet verzonden ivm beschadigen. Druk op plaatje voor grote weergave, Prijs incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts