donderdag 13 december 2018

Planken ophangen met touw

Vind jij de woonkamer ook zo kaal na de feestelijke en sfeervolle decembermaand? Heb je de meubels al verschoven om de leegte wat meer op te vullen, maar is het nog steeds niet helemaal naar je zin? In deze DIY (Do It Yourself) laat ik zien hoe je met planken en touw supergave hangplanken maakt. Wanneer alle planken aan het touw zitten, leg je twee knopen aan de bovenkant van je touw. Door middel van deze knopen kun je je planken ophangen.


Waarschijnlijk zullen niet meteen alle planken recht hangen, dus neem hier even de tijd voor.

Kom je er nog niet helemaal uit of wil je meer informatie? Maak een kale muur stijlvol met deze doe-het-zelf hangende plank. Het project kon niet eenvoudiger dan dit (het enige wat je hoeft te doen, is enkele gaten boren in een aantal houten planken en deze vervolgens ophangen met een stevig touw ) en toch maakt het een groot verschil. Gebruik een hangende plank met touw. Plantenetagere, Draad Schappen, Zwevende Planken, Winkelrekken, Muur Richel, Rekken, Plantenpotten, Planken Ophangen, Huis Ideeƫn.


Hiervoor heb je een plank , dik, stevig touw en haken nodig. Maak gaten in de plank en haal het touw daar doorheen. Hang de haken aan de muur en hang daar je plank aan.

Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare zwevende touw plank ! Laten we aan de slag gaan! Dit is een leuke, kleine variant.


Misschien niet voor de dikste. Design ophangsysteem Sling en de losse design muurhaak zijn los bestelbaar voor het ophangen van je eigen planken. De Sling, het touw hangt in een driehoek vorm en maakt samen met de massief houten plank jouw boekenplank tot een stijlvolle woonaccessoire. Hier onder zie je de twee opties.


Boor een gaatje in de muur en steek er een plug in. Draai nu de haak of schroef in de muur. Eens in de zoveel tijd heb je zin in een nieuw interieur. Maar dat wil nog niet zeggen dat je budget hebt voor allemaal nieuwe spullen.


Gelukkig hebben wij een DIY voor je waarmee je zelf heel gemakkelijk en goedkoop een kast kunt maken. Het enige wat je nodig hebt zijn planken en touw. Dit heb je nodig: vier planken.


Wederom heb je vier knopen gemaakt waar de plank op kan rusten. Om af te ronden neem je de vier touwen bij elkaar en maak je een grote knoop.

Wil je het wandrek helemaal mooi afwerken? Neem dan een grote houten of stalen ring waar je het wandrek aan kunt ophangen. Rijg het touw door de gaten van de tweede plank. Stap 4: Herhaal stap bij de laatste plank.


Je kunt nu je wandrek gaan . Bevestig de ophang haak aan de muur (gebruik indien nodig pluggen). Knoop alle vier de uiteinden vast en hang hem op aan je ophang systeem. Decoreer met leuke woonaccessoires en klaar is je DIY huis van . Ze kregen de opdracht om een stellage van hangende planken te maken. Lees hier hoe je zelf aan de slag kunt! Allereerst natuurlijk de tekening, zodat je alle afmetingen voor je hebt.


Het stoere van het hout samen met de zachte uitstraling van katoen. Elke wandplank weer anders en uniek. Sorteer op Standaard Volgorde. Toon -Producten per pagina.


Dat een plankje tegen de muur een aantal praktische voordelen biedt, staat buiten kijf. Jammer genoeg laat het uitzicht nog vaak te wensen over. Voor deze klus zijn ook kant-en-klaaroplossingen . Op zoek naar wandplanken?


Bij Praxis vind je de juiste wandpank die past bij je interieur. Bestel de wandplank eenvoudig online via onze website. Nu je de maat bepaald hebt kan je de steunen gaan ophangen.


Haal het touw door het gat van de wandplank steun en maak hier bovenaan een dubbele strakke knoop in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts