maandag 10 december 2018

Decoratieve multiplex

Veel gebruikte plaatmaterialen voor interieur zijn: ABET, HPL of Duropal of Formica. Het oog wil ook wat, dat begrijpen wij bij Verdouw. In dit artikel vertellen we u graag meer over decoratieve platen voor binnen. We geven twee verrassende tips. Van decoratief plaatmateriaal als HPL en gemelamineerde spaanplaat naar brute materialen zoals MDF, spaanplaat en multiplex.


Beveka sales heeft het allemaal.

Bij constructieve multiplex is er een extra en speciale laag aangebracht. Meestal zijn dit mooie houtsoorten, ook wel edel fineer. Deze worden veel gebruikt in de bouw voor niet-zichtbare toepassing of voor verpakkingen.


Deze worden toegepast wanneer de plaat in het zicht komt en als afwerking dient. Decoratieve multiplex : deze worden meestal voorzien van een edel fineer van een mooie houtsoort. WBP (water boiled proof) multiplex: deze platen . Multiplex platen zijn in te delen in verschillende categorieën: - constructie- multiplexen, dus waar de sterkte belangrijker is dan het uiterlijk.


Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in de bouw voor niet-zichtbare toepassingen of voor verpakking.

Iboma is de specialist op alle gebied van plaatmateriaal. Multiplex bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. De productie van beuken multiplex vindt voornamelijk plaats in Oost-Europa. Vooral de hoge hardheid van het beukenhout is kenmerkend.


Beuken multiplex valt in de laagste duurzaamheidklasse, waardoor buitengebruik wordt afgeraden. De platen worden vooral gebruikt voor decoratieve toepassingen . Watervaste Multiplex is de basis voor vele decoratieve en constructieve gevels en wandbekledingen. Met een garantie van 1 of jaar op de verlijming van de multiplex staan de producten garant . De zeer goede constructieve eigenschappen in combinatie met vele decoratieve fineren maken de Bruynzeel Garantiemultiplex geschikt voor elk deel van uw . Over dit soort multiplex is een hele speciale laag hout gebracht, hier wordt altijd één van de mooiste houtsoorten voor gebruikt. Er zijn verschillende soorten . Vele aanbiedingen bij bol.


Aluminium Decoratieve accessoires van Multiplex koop je eenvoudig online bij bol. Licht en donkergekleurde versies beschikbaar. Over deze multiplex is een speciale laag hout aangebracht.


Daarom wordt dit ook wel edelfineer genoemd.

Dit zijn meestal mooie houtsoorten. De keuze daarvan is meestal gebaseerd op de uiterlijke toepassing. Multiplex, constructiemultiplex merantimultiplex decoratieve multiplex (den, beuk, berk,) garantmultiplex, gegroefde multiplex,. Spaanplaat, de gewone spaanplaat, maar ook betonspan, melamine, gefineerde spaanplaat, gestratifieerde spaanplaat,.


Innostava werkt samen met een bijzondere partner welke multiplex produceert. Toepasbaar in vele concepten !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts