dinsdag 4 december 2018

Houten latten plafond

De houten wand- en plafondbekleding van Veteka wordt al jarenlang met succes toegepast, zoals in openbare gebouwen en ruimtes waar een goede akoestiek van belang is. Onze houten panelen en latten maken van elke wand of plafond een bijzondere blikvanger. Ze zijn eenvoudig te (de)monteren, praktisch . Gyproc- plafonds op houten regels worden specifiek toegepast bij plafondbekleding binnen een gebouw onder houten balklagen (vloeren en daken).


Daarenboven: - zijn houten latten in de handel beschikbaar in diverse afmetingen: gemakkelijk aanpasbaar aan plaatselijke omstandigheden of specifieke detailleringen.

Het Derako massief houten plafondsysteem is uniek in zijn soort door de vele voordelen die het biedt. Het systeem bestaat uit massief houten lamellen of latten die door middel van speciaal daarvoor ontwikkelde draagsystemen gemakkelijk bevestigd kunnen worden. Door een ruime keuze aan houtsoorten , systeemtypes , . Wand- en plafondplanken bevestig je tegen een houten draagstructuur (zoals gipskartonplaten). Dankzij de draagstructuur ben je zeker van een glad resultaat zonder oneffenheden.


Haal de plinten weg voor je het houten raamwerk plaatst, en plaats ze achteraf terug op de gecreƫerde wand. Houten plafond plaatsen met planchetten. Bekijk het GAMMA klusfilmpje.

Deze panlatten bevestig je stevig aan het bestaande plafond. Bij betonnen plafonds is bevestiging met slagpluggen noodzakelijk. Hiervoor boor je de panlatten en het plafond in de juiste diameter van de slagpluggen voor.


Na het plaatsen van de slagpluggen door de latten , kun je ze direct vast slaan. Aangezien dit donker hout is zouden we dit willen wegwerken. Deze gewoon (wit) schilderen ofwel een giproc plafond hangen.


Bij het schilderen vrees ik dat we het gevoel van plastieken lamellen . Hoe houten latjes van een oud plafond halen zonder. Gyproc plafond (onder dak) latten van mm dik. Het Derako Grill plafondsysteem bestaat uit massief houten latten die onderling gefixeerd worden door aluminium of flexibele deuvels.


Met dit systeem kan de architect naar eigen inzicht de maatvoeringen van de latten en de onderlinge afstand tussen de latten bepalen. De samengestelde latten vormen . Met houten planchetten werk je op relatief eenvoudige manier een oud plafond weg. Nadat het houten lattenrooster geplaatst is, kan je de. Met onze tips om een houten plafond te schilderen is jouw plafond in een mum van tijd zonder strepen geverfd! In de volksmond worden deze houten plafond ook weleens planchetten genoemd.


Ook een houten lattenwerk leent zich voor de opbouw van een plafondbekleding met gipsplaten.

Op voorwaarde dat je de platen kan bevestigen tegen een vrij vlakke onderstructuur ( houten vloer, dakspantjes of beton). Een houten lattenwerk bouwen. Plaats de latten dwars op de onderstructuur ( houten balklaag , beton) op . Gipsplaten op onderconstructie Knauf. Of als variante de houten latten horizontaal op max.


Het gecertificeerde brandstabiele plafond bestaat uit massief houten latten die onderling gefixeerd worden door speciale deuvels. Plafond lijsten latten van 2. Schroef deze op een houten lattenstructuur met opvallende bevestigingen, bedenk een knap lijnenspel en behandel ze met een paneelloog of een gewone olie. Als je een strakkere vormgeving wenst en je kasten naadloos wil laten vergaan in wanden en plafonds , is dit een prachtige oplossing. Of gebruik onze MDF zero . Het LAUDER LINEA- plafond van De Laere Decor is een open houten lineair plafondsysteem dat zowel akoestische als brandstabiele eigenschappen bevat.


Deze isolatie zorgt ervoor dat de geluidsgolven die op de latten worden gereflecteer door deze matten worden geabsorbeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts