woensdag 12 december 2018

Groenhart kickboxer

Kickbokser Murthel Groenhart is zijn wereldtitel in het weltergewicht kwijt. De 31- jarige Amsterdammer moest vrijdagavond (lokale tijd) tijdens het Glory- evenement in Chicago zijn meerdere erkennen in de Armeniër Harut Grigorian. De Nederlandse kickbokser Murthel Groenhart blikt in Peptalk van Ziggo Sport terug op het bizarre gevecht tegen Haret Grigorius. Zijn tegenstander draaide zich tijdens het gevecht om waarna Groenhart hem met een loeiharde rechtse tegen de grond slaat. Volgens boksbond Glory stond Groenhart.


De Amsterdamse kickbokser Murthel Groenhart mag zichzelf wereldkampioen in de weltherweigt-divisie van kickbokspromotor Glory noemen.

In Chicago won hij van de Fransman Cedric Doumbé op punten. BOXING HAVEN 109views. Welkom op het humoristische kanaal Dutch Football!


KICKBOXER Murthel Groenhart has revealed he has received death threats after his controversial knockout against Harut Grigorian. The 30-year-old sent his Armenian opponent crashing to the canvas after he bizarrely turned away early on in the second roun but Groenhart remains adamant it was a fair . Zijn gevecht tegen de Armeense Belg Harut Grigorian kende een merkwaardige slot. Tegenstander Grigorian liep ineens weg zonder zijn dekking hoog te houden, waarna de . Ook de Nederlandse kickbokser Murthel Groenhart kwam in actie.

Afgelopen weekend stond in het teken van Glory in Parijs. Groenhart nam het zaterdagavon in wat later een merkwaardig gevecht bleek te zijn, op tegen Harut Grigorian, een Armeense Belg. PARIJS - De gemoederen liepen zaterdagavond nog voorafgaande aan het gevecht van Nieky Holzken in Parijs om de wereldtitel kickboksen hoog op. Een andere Nederlander, Murthel Groenhart werd door publiek belaagd nadat hij zijn tegenstander Haret Grigorius met een rechtse hoek knock-out had . Kickboksen gaat om harde klappen uitdelen en geen genade tonen.


Maar bovenal om respect. Dat kreeg Murthel Groenhart zaterdagavond op Glory in Parijs niet. De Nederlander sloeg zijn tegenstander knock-out, maar daarna begon de ellende pas. Waarom tegenstander Grigorian ineens wegloopt . Met excuses komt hij er niet van af. Het ging er zaterdagavond in Parijs wild aan toe tijdens kickboksgala Glory 42.


Uit het niets loopt de tegenstander van kickbokser Murthel Groenhart weg naar de hoek alsof hij de bel heeft horen gaan. Muriel profiteert van deze grove fout en slaat hem (legaal) knock-out. Een agressieve heer uit het publiek kon dit echter niet zo waarderen en sloeg Muriel een gebroken kaak! THERE were scenes at Glory 4 a kickboxing event, when fans stormed the ring and attacked a fighter. Het gevecht tussen Murthel Groenhart en Harut Grigorian kende een merkwaardige slot.


Nadat Grigorian zich omdraaide en wegliep, deelde Groenhart een onverwachtse rechtse uit. Daarmee ging Grigorian knock-out.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts