woensdag 23 januari 2019

Balkon balustrade glas

Een glazen balustrade kan binnen of buiten een prachtige toevoeging aan de uitstraling zijn. Bent u op zoek naar een glazen balustrade voor binnen of buiten? Wij zijn specialisten op het gebied van glastoepassingen voor particulier en bedrijven.


Een wegklapbare wand van glas op het balkon zodat je uit de wind kunt zitten, een transparante binnenafwerking voor een vide of trapgat. Het zijn maar een paar van de mogelijkheden. Een balustrade wordt standaard van gelaagd .

Op zoek naar een glazen balustrade , balkonhekwerk met RVS balusters of ( wand)leuning? In het assortiment van Q- railing vindt u alles voor premium kwaliteit, de snelste montage en het veiligste eindresultaat. Heeft u een balkon en wilt u dit voorzien van een elegante en moderne balustrade ? Dan is een balkonhek van glas de ideale oplossing. Onze volglazen balustrades zijn een fraaie esthetische toevoeging voor de uitstraling van galerijen, trappen en vides.


Op balkons kunnen de glazen balustrades ook worden gecombineerd met de functionele M-View balkonbeglazing. Onze adviseurs denken graag met u mee. Wij produceren zelf onze glazen balustrades en al onze hekwerken aan de veiligheidsnormen die worden gesteld door het bouwbesluit.

Kom het ervaren in onze showroom aan de Industrieweg in Vianen! Storax transparante glazen balustrades. Keuze uit een compleet programma systemen.


Volledig gemonteerd of levering van glasbalustrade profielen of componenten. Balustrades - balkonbeglazing. Volglazen balustrades zorgen voor een transparante uitstraling en het uitzicht is onbelemmerd. Alle beglaasde balustrades zijn voorzien van veiligheidsglas.


Bij iedere balustrade kan er gekozen worden tussen verschillende types beglazing en kan je zelf de kleurtint bepalen. Bekijk alle types beglaasde balustrades. Hierdoor kunt u de balustrade laten afstemmen op uw situatie.


We kunnen de glazen balustrades zowel uit RVS als staal vervaardigen en de balustrades kunnen binnen en buiten gebruikt worden. Buiten toepassingen zijn bijvoorbeeld als balkonhekwerk om een balkon , als balustrade om een dakterras of als Frans. Stalen balustrade voor een balkon of terras.


De meeste van onze glazen balustrades worden vervaardigd uit hoogwaardig RVS en zijn voorzien van gelaagd glas. Wilt u geen hekwerk om uw balkon , maar iets anders? Dan kunt u een glazen balustrade nemen. Doordat er glas om uw balkon geplaatst wordt, lijkt het alsof er geen omheining is.


Hierdoor creëert u een breed uitzicht, ook wel een panorama view genoemd.

Als u liever wat meer privacy heeft, kunt u ook een balkondoek. Glazen balkon aan de voorgevel van het huis. Deze balustrade werd opgebouwd uit een glasplaat , rechthoekige glasklemmen en een rechthoekige profielbuis bovenaan de glasplaat. Met behulp van standaard producten maakt VMG een groot aantal basismodellen. Daarnaast levert VMG een compleet assortiment balusterloze glashekwerken.


Hiermee zijn de meest transparante vloerafschermingen en volledig glazen balustrades , zonder balusters of staanders, mogelijk. Hieronder staat een overzicht . Veiligheid staat ook bij het gebruik van glas voorop. Hoewel men soms denkt dat andere materialen veiliger zijn in bepaalde situaties, is dit vaak niet het geval. Gehard of gelaagd glas , is zeer sterk, en daarom toepasbaar in de meest uiteenlopende gevallen.


Zo kunnen balustrades en balkonhekken prima uit dit materiaal . Je vide, trap, terras of balkon mooi en veilig afschermen? In dit artikel laten we je een aantal glazen balustrades zien die op hun manier toch weer compleet van elkaar verschillen. Zo kan een glazen balustrade in huis gebruikt worden, maar denk ook eens aan de toepassing van glas op een mooi terras of balkon ! Een stalen balustrade met glas zorgt er voor dat de balustrade niet overklimbaar is maar toch modern en open. Glas zorgt voor een transparante maar toch veilige balustrade.


Hekwerk appartementen complex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts