dinsdag 8 januari 2019

Trailer raampjes

Ook voor paardentrailer onderdelen bent u bij ons op het juiste adres want wij hebben de meeste onderdelen uit voorraad leverbaar. Vast raam voor de voorzijde van de Ifor Williams HB5en de HB510. De afmeting is 360x2mm.


Handig schuifraam om meer ventiliatie te realiseren in uw paardentrailer. Enkelschuivend raam 8x 5mm. Schroefmontage, zwart gemoffeld.

Dakluik paardentrailer caravan. Met alle plezier sturen wij u snel een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen. Indien u niet de juiste hoogte of breedte van het raam of dakluik kunt vinden, bel of e-mail ons en wij proberen u verder te helpen. Of je moet die hele oude houten trailertjes met die kleine raampjes bedoelen. Als ze dat bij mijn trailer al zouden willen zien zouden ze met hun neus tegen het raam geplakt moeten zitten en ik zet ze ook gewoon vast dus . Wanneer raampje in de trailer open?


Promotioneel Paardentrailer Ramen, Koop Paardentrailer Ramen. Andere Paardentrailer Ramen promotieproducten zijn ook te vinden op .

Zeker als ze samen met een ander paard in de trailer staan, zal daar de meeste aandacht naartoe gaan. Speciale actieprijs Böckmann inclusief btw 6. Trapbescherming 2,- euro. Transportkosten DLD naar Helden 13- euro. Kenteken, nummerplaat, op naam zetten, bandenverwijderingsbijdrage 11- euro. WIelBloKKen nuttig om te gebruiken in ongekoppelde toestan geparkeer in plaats van de handrem (aanbevolen bij langere stilstand).


DeKZeIl bescherm uw trailer met een waterdicht en. Wat doe jij als je je paard in de trailer laadt? Plaats je de buis achter je paar inclusief zijn staart? Een paard heeft namelijk zijn staart nodig om hem te helpen met zijn balans tijdens het vervoer, aldus Vicky de Visser EquiOsteopathie. Doe dus niet de staart óver de buis, omdat je bang bent dat je . Katja kijkt weer door het raampje.


De trailer gaat een bocht om en nog een. Ze draaien van de snelweg af! En ze heeft niet gezien welke afslag het is! Ze gaat op haar tenen staan om de omgeving te bekijken.


Elke aanwijzing is er een. Atec tralies raam voor diverse trailers - Tralies te bevestigen voor het raam van een Atec trail.

Het paard stapt en trapt. Deurtjes boven achterklep, €26- incl btw. Schuifraampjes, €12- incl btw. Beschermgrill raampjes , €5- incl btw. Zadelkamer geintegreerde, €32- incl btw.


Steunpootjes, €8- incl btw. Aluminium wielen, €59- incl btw. Wielbouten diefstal, €4- incl btw. Reservewielsteun afsluitbaar . Actie ifor williams hb 5basic, zonder voorlosser.


Middenverdeling inclusief borst en bilstangen. Dit is de laatste keer dat ik het zeg. Gooi die klotesigaret uit het raam. Godverdomme Zico, straks maak je de zetel nog vuil. Of ik maak er een gat in.


Zico lacht door zijn neus, neemt dan een lange trek van zijn sigaret en blaast de rook langzaam door het openstaande raampje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts