donderdag 17 januari 2019

Ipe hout afmetingen

Ipé heeft een vrij gelijkmatige structuur zonder uitgesproken tekening. Het hout bevat de inhoudsstof lapachol die op het langsvlak als (groen)gele streepjes zichtbaar is. Lapachol kleurt in aanraking met ammonia roo waardoor ipé ( Surinaams groenhart) van bijvoorbeeld demerara groenhart is te onderscheiden.


Dit hardhouten profiel wordt gebruikt als laatste plank, zodat u geen zichtbare opening heeft aan de zijkant van uw terras, als u normale plank zou plaatsen. Dit afwerkingsprofiel is bruikbaar met de D - Deck clips en is toepasbaar bij de D- Deck terrasplanken in merbau, purperhart, padouk en ipé Afmeting : mm dik x 38 . Ipé Hardhout heeft duurzaamheidsklasse 1.

Ipé hout is zo populair dat het bij Gadero de houtsoort van de maand juni is. Bestel bij Gadero Ipe planken rondom glad . Ipé bevat Lapachol, een inhoudsstof die (donker)rood kleurt als ze in contact komt met ammonia of alkalihoudende producten. Commerciële afmetingen. Op zoek naar hoogwaardige kwaliteit IPÉ hout ? Houtsoort , IPE , Tropisch Hardhout.


Herkomst, Brazilie, Zuid Amerika. Profiel, vlak geschaaf Met Klik Systeem, Inclusief montage clip. Montage, Eenvoudig te monteren, Snelle montage tijd.

Uitstraling, Zeer luxe uitstraling. In het hogere prijsgamma is dé topper van het ogenblik Ipé , een houtsoort uit Brazilië. Dit is een zeer hard en zwaar hout en zeer duurzaam. Het leent zich uitstekend voor buitenwerk zoals constructies, gevelbekleding, tuinmeubelen, tuinhout , . Kom naar de Arnhemse Fijnhouthandel ! Let wel: Wij kunnen niets bewerken of op maat maken. Zie prijslijst voor prijzen en afmetingen.


Klik op fineerpagina voor prijzen en details. Ipé terrasplanken zijn een prima keuze voor wie een houten terras wil van uitmuntende kwaliteit. Koop of Verkoop ipe hout op Marktplaats. De structuur is vrij gelijkmatig zonder uitgesproken tekening. Het spinthout is geelachtig grijs.


Het kernhout van ipé bevindt zich in natuurlijke duurzaamheidsklasse I. Volgende netto- afmetingen geschaafd zijn beschikbaar voor . OPGELET : Ipé kan kruisdraad vertonen. Na vergrijzing wordt dit onzichtbaar. Bij ipé hout moet men uitgaan van ongeveer uitval.


De beschikbare lengtes variëren van tot meter.

Om de reden die hier al werden vermel en omdat we liever het zeker voor het onzeker nemen, ging onze voorkeur uit naat Ipé , of gelijkaardig klasse hout. Deze prijs is per lopende meter. Maar omat die prijzen zo hard lijken tegen te vallen, en het ons niet zinnig lijkt bijna twee keer zoveel uit te geven aan hout dat misschien 5jaar . GDC Concept, met liefde voor hout en interieur. De vlonderplanken van Ipé hout zijn zeer sterke en duurzame planken. De levensduur van deze hardhouten vlonderplanken kan oplopen van wel tot jaar.


Door de kwaliteit is Ipe hout dan ook erg geschikt om te gebruiken voor een vlonder aan het water of rondom een zwembad. Terrasplanken in ipé , terrasplanken van Cumaru hout (ook B-fix), Massaranduba terrasplanken, terrasplanken Jatoba, terrasplanken Siberische Lariks, Padouk terrasplanken en nog veel andere terrasplanken en terras toebehoren vindt u bij ' t Houtboerke in Gent. Bekijk hieronder ons assortiment Ipé.


Maar ook nog terrastegels in Ipe en Teak, B-fix systeem, . Bij hun alignering moet een correcte afstand tussen de steunen worden gerespecteer met name in functie van de houtsoort , de afmetingen van de te leggen planken. Anderzijds zullen planken in KD- hout , waarvan de resterende vochtigheidsgraad doorgaans minder dan bedraagt, na hun plaatsing .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts