woensdag 25 juli 2018

Trap met kwart maken

Het wordt een trap met bovenkwart. Ik heb de eerste versie inmiddels al uitgetekend. Eerst maar even een vraag over de beloopbaarheid van de trap.


De verdiepinghoogte is . KortoDoor onze de jarenlange ervaring in standaard maar ook in exclusieve maatwerktrappen zijn wij in staat om die trap te maken die door u gewenst . Ook wel kwart steek trap genoemd.

Deze trappen kunnen zowel linksom als rechtsom draaien. Uw trapsparing maten kunt u hier in vullen en dan geeft de website antwoord met eventuele passende trappen. U krijgt dan meerdere traptekeningen te zien, waaruit u een keuze kunt maken. De trap afmetingen staan op de . Iroko open trap met begin en eindkwart.


U kunt hier kijken hoe u een trap in elkaar kunt zetten. Voor meer info kijkt u op doehetzelf- trappen. Wanneer een trap van richting verandert kan men in plaats van een bordestrap ook gebruik maken van een kwartdraaitrap.


Door nu ook een stijging te hebben in de hoek zal de totale traplengte aanzienlijk verminderen.

Vraag een offerte aan of maken direct een afspraak. U kunt langskomen in onze timmer- en trappenfabriek in Almere, of wij komen de mogelijkheden bij u inventariseren. Van Kooten Timmer- en Trappenbedrijf voor alle soorten trappen. Een trap in de woonkamer, een zoldertrap of een houten trapleuning. Bij onze timmerfabriek in Almere maken wij alles op maat.


Wij kunnen ook een ontwerp voor u maken. Een prachtige trap die opgaat in uw interieur? Principe: Door een kwartdraai te maken in de trap veranderd de draairichting van de trap. Wanneer de trap kwartdraai maakt 90° dus dan spreken we van een kwarttrap.


De kwartdraai bestaat uit verdreven treden, wat betekent dat de treden aan de binnenkant minder breed zijn dan aan de buitenkant. Mag ik mijn trap maken zoals ik dat wil? Kan ik met deze eisen nog wel de trapvorm maken welke ik graag wil? Zeker is dit mogelijk, eerst zal ik diverse trap types.


Een kwartslag trap is een rechte trap die aan de onderzijde of aan de bovenzijde een draai van graden maakt. Hallo, Ik zit er aan te denken om zelf een trap te gaan maken (met bovenkwart ). Nu kan ik hier weinig vinden erover (alleen een topic dat vers eikenhout niet geschikt is). Bovenkwart trap door Trappentoko.


Bestel de bovenkwart trap online.

Wij helpen u graag met het kiezen van uw ideale bovenkwart trap. Heeft u vragen over het bestelproces? Wij hebben trappenmakers in dienst met jarenlange ervaring en oog voor . Deze ruimte kunt u later indien gewenst afwerken met een aftimmerlat.


Kwart trappen hebben als grootste voordeel dat ze ruimte besparen. Door een hoek van graden te maken , neemt een kwart trap minder ruimte in dan een rechte trap. Een kwart trap met een linkse of rechtse hoek is goed te gebruiken in een ruimte tussen drie muren. Koop of Verkoop kwart op Marktplaats. Te koop omdat wij aan de andere kant van het huis een trap gaan maken met een andere draai.


Door bij uw keuze van dit hek te kiezen voor een specifieke stijl, kunt u de trap een bepaalde uitstraling geven. Zo kan de keuze voor een RVS hekwerk of hekwerk met RVS spijlen een trap modern maken , terwijl gedraaide of smeedijzeren spijlen juist een klassieke sfeer creëren. Op deze manier wordt uw trap met kwart.


Bij een spiltrap of een trap met onder- of bovenkwart ligt de klimlijn uit het midden en moet ongeveer 3mm vanaf de buitenkant liggen. Zoals vele gebruiksvoorwerpen worden ook trappen gebruikt om kunst van te maken. De looplijn ligt daar waar de aantreden aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts