donderdag 5 juli 2018

Thermowood tuinhuis

In Vlaamse tuinen is een houten tuinhuis zonder twijfel het populairst. Belangrijk is wel dat het goed bestand is tegen vocht, temperatuurschommelingen en andere invloeden van buiten. Een thermowood tuinhuis is daarom een goede keuze. Het is vormvast, vochtbestendig, duurzaam, … Hier meer . Ontdek sterke argumenten waarom ook u best voor een thermowood tuinhuis kiest!


Met of zonder overdekte zitruimte.

Wij hebben ervaring in alle stijlen en groottes van tuinhuizen. Je kan hierboven onze realisaties bekijken. Bovendien biedt Woodproject een ruime keuze in houtsoorten voor uw tuinhuis. Wilt u een tuinhuis in padoek, een tuinhuis in iroko, een tuinhuis in thermowood of een tuinhuis in eik? Specificaties Modern tuinhuis in thermowood grenen Massieve hoekpalen Dubbele deur in het vlak vaste ramen in mat glas Klant aan het woord.


De Kubus is verkrijgbaar in houtsoorten: geïmpregneerde den, thermowood es, thermowood den en padouk. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen. De tuinhuizen kunnen door onze diensten geplaatst worden.


Bent u handig dan kunt u ze ook verkrijgen in zelfbouwpakket.

Nieuw : TUINHUIZEN IN THERMOWOOD ! Wenst u meerdere realisaties te bezien, klik dan rechts op Tuinhuizen Modern of Tuinhuizen Klassiek. HBM tuinhuis met zwembad verf 2. Dit duurzaam type hout is thermisch behandeld hout, waardoor het hout veel minder gevoelig is voor rot, schimmels en vocht. Door de hoge verhitting van het hout ( 2graden) wordt het vocht gehalveerd en versterkt het bovendien de weerstand . Perfect als gevelbekleding voor uw woning, tuinhuis of aanbouw. Nu de winter reeds af en toe een prik uitdeelt, bescherm je graag je wagen tegen vrieskou, plaats je je tuingereedschap in de droge omgeving van je tuinhuis , of maak je het knus in je poolhouse. Als je bij je keuze voor een van die producten het weinig ecologische hardhout wil vermijden, kan je overwegen om voor . Heeft iemand hier ervaringen mee?


Volgens de verkopers zou het geen onderhoud meer nodig hebben. Het enkel wat je hebt is dat het zou vergrijzen ( zoals cederhout). Onder het motto Wat je zelf doet, doe je meestal beter wil ik me wagen aan een eigen tuinhuis maken. Daniël Decadt Proven is pionier in West-Vlaanderen voor het vervaardigen van tuinhuisjes op maat. Vandaag de dag wil iedereen een uniek tuinhuis of poolhouse in zijn tuin hebben.


This Pin was discovered by Camilla Hållbro. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Garden OfficeGreen IdeasPool HousesRoof Tops Outdoor LivingSmall LivingLiving SpacesOutdoor IdeasContainer . Tuindeco Oval 405x400cm nu EXTRA duurzaam!

Uniek tuinhuis Oval online bestellen! Bijgebouw in thermowood. Het product heeft een mooie houtkleur, is vormvast en erg goed bestand tegen vocht.


Thermowood is thermisch verduurzaamd sparrenhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts