donderdag 5 juli 2018

Trapleuning modern

Als je gekozen hebt voor een moderne traprenovatie, past een oude, klassieke trapleuning vanzelfsprekend niet meer bij je nieuwe trap. Je trap is aan het verslijten, en je wil hem laten renoveren tot een trap met een moderne en strakke look? Dan wil je natuurlijk niet alleen dat je trap zelf een moderne en strakke look krijgt, ook je trapleuning zal vernieuwd moeten worden.


De moderne houten trapleuning is verkrijgbaar in diverse houtsoorten en modellen. Bestel nu eenvoudig online!

Wij ontwerpen uw droomtrap en maken deze op maat. Bekijk onze realisaties of kom bij ons langs. U bent van harte welkom. Prachtige trapleuningen van hout met RVS accenten, voor een prachtige houten trapleuning waarbij modern en warm samengaan.


RVS trapleuningen en altijd op maat. Trapleuning hout bij RVSvakman. Altijd op maat, Snel in huis, Scherpe prijzen.

De trapleuning komt net als allerlei andere accessoires in vele varianten. Dat is een trapleuning met aluminium, RVS, of een hoogglans witte look. Maak het extra sfeervol met andere elementen die je bij een trapleuning kunt voegen. Denk aan verlichting die . Van modern tot klassiek, kies de leuning die het beste bij uw interieur past. Binnenkort gaat onze schrijnwerker aan onze trap werken.


We zijn er nog niet uit welke wandleuning het beste past bij onze trap. We hebben een relatief moderne woning en dito trap (Z-treden met kwartdraai bordes in eik). Er wordt veelal gekozen voor wandleuningen inox, RVS en dit in bepaalde vormen . Bent u op zoek naar een moderne trapleuning van roestvrij staal? Bij ons kunt u zelf de lengte in centimeters, het type RVS en de soort afwerking bepalen van uw trapleuning modern. Handgemaakte trapleuningen geschikt voor elk interieur met unieke montage.


Eigen ontwerp van MDG Design. Rustiek, nostalgisch of juist strak en modern , bij de trapleuningspecialist kunt u alle soorten bestellen! Wanneer je op zoek bent naar goede trapleuningen , heb je enorm veel keuze.


Weet je al een beetje welk soort trapleuning jij graag wilt?

Ga je voor een ronde, of past een moderne vierkante of rechthoekige helemaal in jouw interieur? Kies je een rvs trapleuning , aluminium of liever toch een trapleuning van hout? Werd je trap reeds gegoten in beton en wil je hem een moderne afwerking geven dan is dat uiteraard ook perfect mogelijk. Bij bovenstaande woonkamer werd er gekozen om de trap af te werken met strakke, dunne tegels. De treden werd haaks afgewerkt zodat het resultaat erg modern oogt.


Ook de trapleuning mag gezien . Bij Jeffrey Van den Broeck heeft u de keuze uit een ruime waaier aan materialen en afwerkingen. Op die manier maken wij een trapleuning die perfect past bij uw specifieke wensen en behoeften. Alle stijlen zijn daarbij mogelijk: modern , strak of juist rustiek of landelijk. Vergelijk 1bedrijven in de regio Vlaams Brabant Alucomfort, La Ferronnerie, WDB Construct,.


This Pin was discovered by Jim Rao. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Met onze jaar ervaring geven we u deskundig advies over uw opdracht en kunnen we ook maatwerk leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts