woensdag 11 juli 2018

Veiligheidsglas balustrade

Bent u op zoek naar een glazen balustrade voor binnen of buiten? Wij zijn specialisten op het gebied van glastoepassingen voor particulier en bedrijven. Voor rondkruipende peuters en kleuters zijn open balustrades , trapgaten en balkonhekken levensgevaarlijke omgevingsfactoren. Jaarlijks gebeuren hierdoor veel ongelukken met vaak nare gevolgen.


Met kunststof veiligheidsglas kunt u deze openingen afsluiten en creëert u een perfecte doorvalbeveiliging.

Zo krijgen we een heel strakke balustrade die past bij onze woning. Is dit een goede sterke betrouwbare oplossing tegen het vallen uit een openstaand raam? Dit glas zou bij een accident niet breken, enkel barsten. Of is een ander soort glas beter aangewezen? Doorvalveilig glas is altijd gelaagd glas.


Normaal floatglas, dus ook gewoon dubbelglas is geen doorvalveilig glas. Ook gehard glas is geen doorvalveilig glas.

Bij breuk zal het glas immers in zeer kleine korrels uiteenvallen, waardoor er doorheen kan worden gevallen. RAILING BCpoint is een glazen balustrade die bevestigd wordt met vier of zes INOX bouten met een diameter van mm. Er worden links en rechts OF onder en boven U-profielen geplaatst, waarin het gelaagd veiligheidsglas (mat of helder) geplaatst wordt. Balustrade met glasklemmen.


Er worden op de verticale stijlen glasklemmen geplaatst, waarin het gelaagd veiligheidsglas (mat of helder) geplaatst wordt. Beste, we voorzien een glazen balustrade in de vide waarvan de profielen weggepleisterd zullen worden. Ik heb offertes: De ene aannemer stelt 88. De folies dienen om doorvalbeveiliging te garanderen (dus veiligheidsglas ). Daarom biedt AGC U gelaag gehard veiligheidsglas aan. Hierdoor krijgt U als balustradebouwer een absolute vrijheid.


De panelen kunnen als balustrade functioneren zonder gebruik van visueel storende elementen zoals aluminium profielen. Uw project krijgt zo een cleane, strakke afwerking met een minimale visuele . De hoogte van een balustrade moet precies goed zijn zodat er wel op geleund kan worden zonder voorover te vallen en de afscheiding wel hoog genoeg is voor een beschermende functie. Omdat veiligheid het belangrijkste doel is van een glazen balustrade wordt het meeste gebruik gemaakt van gelaagd veiligheidsglas.


De balustrade met glas van Lumigrip kan zowel binnen als buiten toegepast worden en kan in verschillende modellen voor u op maat geproduceerd worden.

Het glas dat gebruikt wordt voor de balustrade is veiligheidsglas. En Lumigrip zorgt altijd voor een veilige constructie en bevestiging. Naast onze normale balustrade. Alle beglaasde balustrades zijn voorzien van veiligheidsglas. Bij iedere balustrade kan er gekozen worden tussen verschillende types beglazing en kan je zelf de kleurtint bepalen.


Bekijk alle types beglaasde balustrades. Hiermee kan een balustrade wor- den opgebouwd met of zonder reling. Te allen tijde wordt gelaagd veiligheidsglas toegepast waarbij de dikte en opbouw . Alhra Glas te Rotterdam werkt met verschillende systemen die ervoor zorgen dat de balustrade veilig en stevig is. Een glazen trap en leuning op maat. Huysmans Glas (Beringen, Limburg) is dé specialist in glaswerken.


U kunt een balustrade of borstwering laten uitvoeren in gelaagd veiligheidsglas of gehard gelaagd veiligheidsglas. De glasplaten zijn vervaardigd uit veiligheidsglas klasse 1B1. Als het glas breekt, valt de glasplaat niet uit elkaar, maar blijven de gebroken stukken hangen aan de tussenfilm of interlayer. Maene biedt gelaagd veiligheidsglas aan met soorten tussenfilm. Een eerste is de klassieke interlayer die vervaardigd is uit polyvinyl . Veiligheidsglas in metalen klemconstructies, bedoeld ter voorkoming van persoonlijk letsel en hand-loop langs afscheidingen en trappen.


Ook inzetbaar als windscherm. Veel glas en weinig constructies in het zicht, is de trend bij balustrades. Dat is te begrijpen want transparantie, licht,.


Bij glas dat met glasklemmen in een balustrade is bevestig krijgt het glas bij de glasklem de meeste spanning te. En breekt gehard glas toch? Dan valt het uit elkaar in kleine stukjes waaraan u zich niet ernstig kunt snijden. Het ideale veiligheidsglas dus op plaatsen waar glas zou kunnen breken, zoals tochtdeuren.


Waar het gehard glas breekt, ontstaat er een opening. Kan dat gevaarlijk zijn, bijvoorbeeld bij een balustrade , dan kiest u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts