dinsdag 4 september 2018

Eettafel notenhout design

Gebruikt Vijf personen of meer. Je eettafel is een belangrijk onderdeel van je eetkamer. Design eettafels kopen doe je bij Flinders.


In onze webshop vind je een uitgebreide selectie aan design eettafels. De kleine ronde tafel CHEF met notenhouten blad en zwarte poot is perfect voor in de keuken, het kantoor of uw horecagelegenheid!

Net als de haar hebben design tafels altijd een centrale plaats ingenomen in het dagelijks leven. De tafel zelf was nooit gebonden aan rangen of standen: voor arm en rijk vervulde hij dezelfde functie. Aan een eetkamertafel werd gegeten, gewerkt en gepraat of vergaderd. Een salon- of bijzettafel diende om een hapje of . Kruispoot tafel massief hout. Op zoek naar een eettafel ? Bij Eijerkamp slaagt u gegarandeerd.


Bij ons vindt u een uitgebreide collectie eetkamertafels in diverse woonstijlen - van klassiek tot landelijk en modern - en in diverse materialen, afmetingen en kleuren.

Laat u verrassen door onze bijzondere collectie in Zutphen of Veenendaal of bestel uw. Eettafel FINN in Peren- of Notenhout. Waardering Nog niet gewaardeerd. Maatwerk met een eigentijdse look maar toch zeker een tijdloos design.


AFMETINGEN kunt u zelf aangeven (bij het plaatsen van uw bestelling) of wij noteren het ter plekke bij het maken van een afspraak bij u thuis. Dit is geheel vrijblijvend en . Bezorgkosten: € 490Aanbieding bekijken. De notenhouten tafel TITUS is een elegante, veelzijdige en moderne tafel voor uw eetkamer of kantoor.


De ronde eettafel CHEF heeft een mooi tafelblad met notenhouten afwerking en zorgt voor een gezellige sfeer in uw kamer - Alterego Design. Al ruim jaar ontwerpt de wereldberoemde Rolf Benz meubels. Van freistil-banken en -stoelen tot de eiken- en notenhouten eettafels in deze sale.


De freistil-collectie heeft een authentieke, . Ravenna is een bijzondere notenhouten eettafel. Met een elegant zwart gecoat onderstel lijkt het alsof deze eettafel zweeft. Columna Banda ronde eetkamertafel Leolux.


Fynch eetkamertafel Pode. Gispen 5eetkamertafel Dutch Originals.

Kalia eetkamertafel Leolux. Deze notenhouten tafel is gemaakt van onbewerkt notenhout met een unieke en strakke uitstraling. Moderne design eetkamertafel van massief noten, kersen of eiken en voorzien van een RVS onderstel.


Geleverd door heel Nederland. Het sierlijk vormgegeven onderstel is vervaardigd uit essenhout met een laag van Canaletto notenhout , mokka eikenhout of Sucupira hout. De metalen ring wordt uitgevoerd in Mica bruin, titanium of messing. Het blad wordt uitgevoerd in MDF met een fineerlaag van Canaletto notenhout , mokka eikenhout of Sucupira hout. Het ronde tafelblad is gemaakt van notenhout fineer en gaat erg goed samen met het zwarte metalen voetstuk.


Deze eetkamertafel combineert een eigentijds ontwerp met een moderne look waardoor je hem moeiteloos in verschillende . Notenhouten eettafels hebben een prachtige en bijzondere uitstraling. Deze houtsoort heeft een zeer spannende nerfstructuur. U heeft met een noten tafel dan ook wel echt een eye cather in huis. Amerikaans noten kan worden behandeld met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts