woensdag 19 september 2018

Leveranciers robiniahout

Robiniahout (of Robinia pseudo acacia) is een Franse en Europese houtsoort die van nature heel goed weerstaat aan biologische aanvallen. Het is een van de zeldzame inheemse houtsoorten die in de Europese norm EN 335-en geklasseerd staat in de risicoklasse gebruiksvriendelijk. Het hout kan dus gebruikt . Vraag nu online een offerte aan!


Botanische naam i Robinia pseudoacacia. Als leverancier van robinia hout durven wij wel te beweren dat het een uitermate geschikte houtsoort is voor allerlei buitentoepassingen.

Bestel uw robinia palen online bij Kühlkamp Buitenhout. Houd wel rekening met levertijd omdat wij niet alle maten op voorraad hebben. Wilt u graag vooraf weten wanneer wij kunnen . Hardhouthandel van Loon biedt u een scherpe robinia hardhout prijs. De online prijslijst toont een overzicht van palen, planken, vlechtmatten en beschoeiingsschotten.


Ons hout assortiment is van hoge kwaliteit. Wij bieden in samenwerking met verschillende internationale partners een ruim en . Van heel natuurlijke speeltoestellen in robiniahout (SIK-Holz topwaliteit) tot de revolutionaire i-play van Playdale Playgrounds. Training Buddies en zelfs beklimbare IJslandse lava rotsen .

Robinia hardhout groeit van oorsprong in Noord- Amerika, Azië, Noord-Afrika en Nieuw-Zeeland en is aangeplant in Europa. Robuuste elegantie in robiniahouten speeltoestellen. Robinia hout staat bekend als één van de duurzaamste houtsoorten van Europa. Robuust, duurzaam, esthetisch en ruim gedimensioneerd zijn kernbegrippen in onze Robuust Robinia productlijn. XIDIT is uw leverancier van het tuinproduct in cortenstaal en ander metaal!


Speeltoestellen krijgen nu een natuurlijke uitstraling dankzij het gebruik van Robinia bij de bouw van de speeltoestellen. Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de . Door onze grote stockvolumes en vlotte samenwerking met tal van leveranciers kunnen wij de leveringstermijnen tot een minimum herleiden. Verder beschikken wij over een eigen atelier. Al uw maatwerk wordt hier onder eigen beheer geproduceerd: houten poorten op maat (geïmpregneerd dennenhout of hardhout ), . Houthandel Fransen in Deurne is een belangrijke importeur van Robinia hardhout in Nederland.


Belangrijke produkten zijn gezaagd Robiniahout voor tuin- en parkmeubilairen en speeltoestellen en geschilde Robinia palen ten behoeve van rasters. Alle robinia stammen kunnen wij zeer snel leveren van een van onze leveranciers. U kunt het robinia hout bij ons afhalen of wij kunnen het transport voor u verzorgen. Bij ons krijgt u een goede kwaliteit robinia hout tegen zeer scherpe prijzen doordat wij dit direct uit de bron halen.


Bij afname in grote aantallen kunnen wij u . Op het Themaveld Environment kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten in het enorme houten speelschip van Acacia- Robinia.

Regelmatig onderhoud zal de levensduur van Robinia toestellen verlengen. Door de hoge resistentie van Robinia hebben de speeltoestellen geen chemische houtbescherming nodig. Onbehandeld Robinia krijgt na ca.


Boer speeltoestellen of gelijkwaardig).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts