donderdag 13 september 2018

Houten poort op maat laten maken

Wanneer u besluit een houten poort op maat te laten maken , kunt u bij ons kiezen uit diverse opties. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde houtsoort zoals Douglas, Eiken, geïmpregneerd Vuren of Western Red Cedar? En hoe laat u de poort afwerken?


Poorten Pauwels realiseerde de afgelopen twintig jaar duizenden houten tuinpoorten op maat in heel Vlaanderen. Alles uit eigen schrijnwerkerij.

In deze periode realiseerden wij duizenden houten tuinpoorten in heel Vlaanderen. Wij maken deze probleemloos na. In het menu met bevestigingsmaterialen vindt u een ruim assortiment hang- en sluitwerk voor de poortdeuren.


U kunt contact met ons opnemen als u een hardhouten poortdeur speciaal op maat wilt laten maken. Voor een poort op maat voor uw tuin gaat u naar Elegant Wood. Al jaren zijn wij leverancier van onder meer de meest hoogwaardige houten poorten , schuttingen en vlonderplanken.


In onze werkplaats leveren we snel en vakkundig maatwerk.

Wilt u een houten poort op maat laten maken ? Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten! Onze ontwerpafdeling kan een houten poort echter ook een moderne uitstraling geven. De afbeeldingen op deze site geven u een aantal voorbeelden van een houten poort. DJS Hekwerken is in staan om voor u een mooie poort te maken welke volledig van hout is gemaakt.


Het is ook mogelijk om hout te combineren met . Omdat wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling, is het voor ons mogelijk om een poort op maat te ontwerpen en te fabriceren. Daarbij gaan we secuur te werk, zodat de poort van uw keuze goed zal aansluiten bij de bestaande omgeving. Het maken van een poort op maat houdt ook in dat wij rekening houden met al . Voor houten toegangspoorten kiest u voor Royal Fence. Wij leveren luxe eiken poorten van hoge kwaliteit, die we geheel op maat maken.


Botanica Wood in Roeselare heeft alles in huis op prachtige poorten op maat te maken om de perfecte afwerking voor uw tuin te leveren. Een toegangspoort is het visitekaartje tot uw eigendom. Kwaliteit, functionalieit en schoonheid staan centraal bij het afwerken.


Houten poorten of omheining gezocht? Naast de gebruikte hardhoutsoort Padoek is ook de kaderdikte en de breedte een bepalende factor bij het maken van een hardhouten tuinpoort.

Hierboven ziet u een aantal realisaties, alle modellen zijn door ons op maat gemaakt. Maatwerk douglas houten hekwerken op maat laten maken met luxe uitstraling ➥ Neem contact op voor een offerte voor een poort , houten landhek of douglas tuinhek op maat. Voor een tuinpoort op maat van bijvoorbeeld hardhout of geïmpregneerd hout kunt u terecht bij Houtkoning , de specialistische webshop voor alle tuinproducten. Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld het laten plaatsen van een tuinpoort op maat ? We proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.


Bij ons worden houten poorten voorzien van een stalen skelet om de degelijkheid van uw houten poort te garanderen. De houten poorten worden op maat gemaakt, precies zoals u voor ogen heeft. De poorten zijn, zoals gezeg precies op . Je kunt houten poorten op elk mogelijke wijze laten maken. Vaak maakt de poort deel uit van een bestaande houten omheining , het kan ook een compleet nieuwe tuinafsluiting zijn.


Het is uiteraard mooi om alle elementen op elkaar af te stemmen, houten poorten moeten niet alleen passen bij de . Maatwerk (geautomatiseerde) poorten , (elektrische) hekken en hekwerk. Voor woningen, boerderijen en bedrijfspanden. Om van je tuin een geslaagd en geborgen geheel te maken spreekt het voor zich dat een mooie tuinpoort niet mag ontbreken.


Hout is hier vaak de logische. Met verf kan je de kleur volledig zelf bepalen en kan je de poort ook perfect laten passen bij de stijl van je ramen, poorten of de tuinschutting. Preza is het adres voor exclusieve maatwerk houten , aluminium en stalen draai- en schuifpoorten.


Uw houten poorten op maat laat u maken door VDK Design. Prachtige poorten die zullen bijdragen aan de schoonheid van uw tuin. De houten schutting in uw tuin zorgt voor een duidelijke tuinafscheiding. Het is daardoor niet meer mogelijk om zomaar uw tuin te betreden of zicht te hebben op wat zich in de tuin afspeelt. Het hout van de poort kunt u aan laten sluiten bij de houtsoort van uw schutting.


Eenvoudig op maat te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts