maandag 15 augustus 2016

Balken zolder verven

Wij hebben een jaren woning en zijn nu bezig om de zolder op te knappen. De zolder is behoorlijk hoog en heeft een mooie balkenconstructie. We zitten nogal te twijfelen over de kleur waarin we de balken gaan verven. We twijfelen tussen witte balken en een donker houten vloer of zwarte balken en . Het moet passen in een modern concept.


Draagbalken op zolder verven, waarmee?

Op zolder komen tussen de draagbalken isolatie en gipsplaten. De balken wil ik verven. Het zijn onbehandelde balken. Plafondbalken geven je interieur een karakteristieke look. In heel wat gerenoveerde woningen worden ze bewaard net omwille van de bijzondere uitstraling.


Als dat niet het geval is, . Voor je überhaupt met verf in de buurt komt bij je balken , zul je ze goed moeten schuren. Als er nog een verflaag op zit, dan haal je deze er voorzichtig af, als je balken nog helemaal kaal zijn, dan schuur je ze met schuurpapier of een schuurmachine glad.

Veeg al het stof dat vrijkomt bij het schuren even . Vervolgens kun je het hout behandelen met beits of olie op een natuurlijke basis. Vooral lijnolie is hier zeer geschikt voor. Kijk goed op de verpakking van de producten die je koopt of ze ook echt milieuvriendelijk zijn. In dit Ideabook zie je hoe . Houten balken schuren en schilderen doe je zo - met de beste tips van een PRO. Een likje verf is soms welkom om zichtbare houten balken te transformeren tot echte decoratieve elementen in huis.


Vandaag passen balken in een transparante lay-out en laten we ze graag zien. We gaan van de zolder de slaapkamer maken dus hoe kan ik het best die balken bewerken en verven ? Eerst schuren neem ik aan? De mooiste voorbeelden van zolderkamers - Makeover. Authentieke houten balken zijn gerestaureerd in dit gezellige appartement. Daarnaast zijn er veel verschillende dakramen geplaatst voor meer daglicht.


Breng dan een glazen vloer aan op zolder. Wil je iets heel anders? Ik heb er een slaapkamer voor mijn zoon. De muren zijn van gipsplaten.

This Pin was discovered by Remco Timmer. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Dan heb jij vast nog nooit een muur geverfd waar nog geen verf op heeft gezeten , of één die vers gestuct is. DIe zuigen verf op als de tierelier.


Bij mijn ouders op zolder is het dak ook afgewerkt met van die houtachtige platen, is gewoon een bak latex overheen gegaan en ziet er prima uit. Op de houten balken hebben we eerst één laag PRIMER OMNI geplaatst en dan afgewerkt met lagen MUUR MAT. Groot schilderwerk: Zoek je een huisschilder voor het laten schilderen van een plafond van mmet steunbalken ligt wat hoger: € 7inclusief verf en materiaal. Type klus: Binnenschilderwerk.


Soort woning: Ouder dan jaar. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Zorg ervoor dat de draagbalken rusten op draagmuren en niet op dunne tussenwanden. Voor de kleuren kozen we voor het plafond een vergrijsd wit en voor de balken de matte Traditional Paint in de kleur Bone. Plaats naast de bestaande bintlaag . Dit zorgt ervoor dat de.


De lichte wanden zijn geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Wet Sand en de donkere kleur is Fresco kalkverf , Thunder Sky. Je ziet hoe mooi deze verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts