donderdag 14 februari 2019

Gerecycleerde kunststof palen

Dit gedeelte van de website gaat enkel over de planken en palen die gebruikt kunnen worden in uw eigen project. Onze gerecycleerde kunststof overtuigde al vele designers en aannemers omwille van haar . Vierkante kunststof palen levert Vos Kunststoffen in een gerecycleerde uitvoering. Deze producten worden juist niet op één bepaalde sector, maar maken multi-inz.


Onze ronde en vierkante weipalen zijn gemaakt van 1 massief, gerecycleerd kunststof. Govaplast stemt de producten niet af op één welbepa.

U kan de stroomdraad zonder isolator op de paal bevestigen. Te verwerken als houten palen (zagen, boren, schroeven,) Uit voorraad . Dit zijn hoogwaardige kunststoffen die een mooi eindproduct garanderen. Omdat ze niets van hout bevatten zijn ze bovendien zeer duurzaam en kunnen ze niet rotten. De recycling kunststof planken en palen zijn gemaakt van recycle kunststof materiaal van hoge kwaliteit. De grondstoffen worden gemalen en daarna gemengd en onder een hoge temperatuur samengesmolten.


Om te zorgen dat de recycle kunststof planken en palen een homogene kleur krijgen wordt het materiaal bij de . ECO-line paal 5x5x240cm ( grijs). Deze kunststof ECO-paal is vervaardigd uit 1 gerecycled kunststof.

ECO` is de verzamelnaam voor producten uit gerecycleerde kunststof in natuurkleur (grijs). Kunststof palen worden geproduceerd uit secundaire grondstoffen. Gerecyclede kunststof palen zijn een duurzaam alternatief voor traditioneel verduurzaamde houten palen.


De kunststof palen rotten niet en bevatten geen schadelijke conserveringsmiddelen en zijn daarmee een milieuvriendelijk alternatief voor houten . Dit assortiment omvat palen , . Ze zijn stevig, praktisch en duurzaam. Na plaatsing is er geen onderhoud meer nodig. De ronde palen zijn slijtvast, weerbestendig en niet vatbaar voor schimmels en insecten.


Straatmeubilair zoals een tuinbank, plantenbakken, picknicktafels. Maar ook bouwmaterialen zoals kunststof platen, profielen en palen. Zo verminderen we de afvalberg en bieden we een duurzaam alternatief voor verbranden. Minder CO2-uitstoot en een kleinere ecologische voetafdruk.


Dat is beter voor het milieu en voor . Dit gaat over de planken en palen die gebruikt kunnen worden in uw eigen project. Deze worden gemaakt uit gerecycleerde kunststof. Het overtuigde al vele designers en aannemers omwille van haar extreme duurzaamheid en sterkte.


Twee eigenschappen die in veel projecten noodzakelijk zijn. Van de vroegere diamantkop paal bracht Ekol ook een wegneembare versie op de markt.

Deze paal bestaat uit gerecycleerd materiaal en past in een klassieke stalen paalvoet. Grondstofvervanging De wegneembare palen zijn, zoals alle producten van Ekol, geproduceerd uit gerecycleerd kunststofafval , zonder gebruik . De meestgekozen dikte voor standaard weidepalen ○ Deze bruine kunststof weidepalen zijn gemaakt van 1 massief, gerecycleerd kunststof ○ O… € 5,62. De palen zijn hol vanbinnen.


Verkrijgbaar in zwarte (op voorraad) en bruine (op aanvraag en bestelling) kleur. Deze palen bestaan volledig uit gerecycleerd materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts